Ο Δήμαρχος Κοζάνης στο ΣΚΑΪ Radio και τον Παύλο Τσίμα – 19/2/2021 (Hχητικό)

19 Φεβρουαρίου 2021
15:39

Συνέντευξη παραχώρησε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3 και τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα. Θέμα συζήτησης το έργο της υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ στο Δήμο Κοζάνης, με αφορμή τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που δημιουργήθηκαν στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας “Μήδεια “.

2 σχόλια

  • Μη χειρότερα. Έφτιαξαν σε δύο περιοχές της πόλης χωρίς κανένα κριτήριο και σχεδιασμό τις υπογειοποιήσεις ενώ άφησαν σημαντικά κεντρικά σημεία της πόλης εκτός σχεδιασμού και δίνουν και συνεντεύξεις αντί να μιλάμε για πολιτικές και άλλες ευθύνες.. Έχει χαθεί κάθε μέτρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.