Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τη Δευτέρα 1 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα – 1ο θέμα “Συζήτηση επί του αιτήματος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη τόπος να ζεις» σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο Δήμο Κοζάνης”

25 Φεβρουαρίου 2021
15:29

Το Δημοτικό Συμβούλιο γίνεται με την χρήση της εφαρμογής Zoom. Για να λάβετε μέρος στην Τηλεδιάσκεψη θα πρέπει να συνδεθείτε στον παρακάτω σύνδεσμο (link):

Σε εφαρμογή της ΠΝΠ ( ΦΕΚ 55 / τ.Α/11-3-2020.) “ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ COVID-19 ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥΣ” (Α΄ 55 ) περί Σύγκλησης Συλλογικών Οργάνων των Δήμων, των Περιφερειών και των εποπτευόμενων Νομικών τους Προσώπων, κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορονοϊού COVID-19,
η με Τηλεδιάσκεψη, η δια περιφοράς μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, λήψη απόφασης ( Άρθ. 67, παρ.5 & 167, παρ.1 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019 και την με αριθμ. πρωτ. 20930/31-03-2020 εγκύκλιο αρ. 40 του Υπ.ΕΣ. με ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ), Εγκ. 163/33282/29-05-2020 και εγκ. 18318/13-03-2020 (ΑΔΑ 9ΛΠΧ46ΜΤΛ6-1ΑΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών, καλείστε σε λήψη απόφασης ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ, επί των εξής θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Συζήτηση επί του αιτήματος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη τόπος να ζεις» σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου Μακεδονομάχων στο Δήμο Κοζάνης.

2. Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης/βραχείας διαχείρισης των συνεπειών από την εκδήλωση χιονοπτώσεων και παγετού Δήμου Κοζάνης με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ»
Εισηγητής: κ. Γεώργιος Δουγαλής, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

3. Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης
Εισηγητής: κ. Νικόλαος Κέφαλος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

4. Προσχώρηση του Δήμου Κοζάνης στο Σύμφωνο των Δημάρχων για το Κλίμα και την Ενέργεια.
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κυριακίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

5. Έγκριση μεταβίβασης των δικαιωμάτων που απορρέουν από τη σύμβαση μίσθωσης δημοτικού λατομείου μαρμάρων, έκτασης 24.806,18 τμ, στη θέση ¨Σπηλιά Ρέμα¨ της κοινότητας Πολυμύλου Δ.Ε. Ελλησπόντου, από τον Μελίδη Κωνσταντίνο στην εταιρεία ¨Αφοι Γ. Τερνενόπουλου & ΣΙΑ ΟΕ¨ με το διακριτικό τίτλο ¨ΒΕΜΑΤ¨
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κυριακίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

6. «Πρόσθετη χρήση για τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων σε ήδη παραχωρημένη κατά χρήση έκταση στη ΔΕΥΑ Κοζάνης εμβαδού 2.000 τ.μ., η οποία εμπίπτει στο 1400 ιστ γεωτεμάχιο αγροκτήματος Πετρανών»
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κυτίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΔΕΥΑΚ

7. Εξέταση αιτήσεων υποβιβασμού πεζοδρομίου των: α) ΚΑΒΑ ΜΠΑΚΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΙΚΕ και β) Παπαδόπουλου Αλέξανδρου-Χαράλαμπου.Εισηγητής: κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.

8. Σύσταση δουλείας και αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την υλοποίηση της κατασκευής του έργου “Εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης όμβριων, περιοχής οικισμού Νέας Ποντοκώμης, στη ΖΕΠ Δήμου Κοζάνης.
Εισηγητής: κ. Δημήτρης Κοεμτζόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης

9. Αιτήσεις – έγγραφα – Ανακοινώσεις.

Για τους συμβούλους που θέλουν να συμμετέχουν στην Τηλεδιάσκεψη και δεν έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης, θα υπάρχει πλήρης εξοπλισμός στο γραφείο των Δημοτικών Παρατάξεων, στο Δημαρχείο Κοζάνης, προκειμένου να συνδεθούν και να λάβουν μέρος στην Τηλεδιάσκεψη

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του YouTube . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν με αναζήτηση ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

6 σχόλια

    • Α. Το στρατόπεδο ειναι εκτός σχεδίου πολεως. Το ιστορικο κέντρο είναι αλλου. Το πραγματικό κέντρο είναι ακόμη μακρύτερα απο το Μακεδονομάχων.
      Β. Αν αρχίσω να απαριθμω πρωτεύουσες νόμων με στρατόπεδα θα χαθεί η μπάλα.
      Απλα ανακριβειες!!!

      • Για ξεκίνα να απαριθμείς να δω κάτι που θέλω!! Και να φανταστούμε ότι επιθυμείς να βρίσκεται ένα ανενεργό στρατόπεδο σαν κι αυτό κοντά στο κέντρο της πόλης έτσι?? Φούρκα που θέλετε μερικοί…

  • Είσαι παντελώς άσχετος, στην Θεσσαλονίκη που είναι , στην Αθήνα πόσα στρατόπεδα μέσα στην πόλη έχει? Στην Ξάνθη , στη Λάρισα , και σε όλες τις πόλεις έχουν στρατόπεδα.

  • Όποιος πέρασε ξέρει ότι χρόνια τώρα τα πάντα μετά τα μαγειρεία είναι άχρηστα για τη λειτουργία του σημερινού στρατοπέδου, μπάζα και απομεινάρια του παλιού Α’ Σώματος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.