Ενεργοί Πολίτες: Κοινότητα Κοιλάδας Koζάνης: Εικόνες ντροπής εν έτη 2021

7 Απριλίου 2021
12:21

 

Θα μπορούσαμε να αφήσουμε να μιλήσουν μόνον οι εικόνες αλλά δεν θα το πράξουμε. Θα προσθέσουμε και εμείς έναν προβληματισμό που αφορά το σύνολο της κοινωνίας των Μπουτζακίων και όχι μόνο τους κατοίκους της Κοινότητας Κοιλάδας.

Η περιοχή όπως είναι γνωστό κατοικείται από πρόσφυγες. Αυτό δημιουργεί ακόμη περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις. Δεν νοείται εν έτη 2021 να βλέπουμε την Γαλανόλευκη μας σε αυτό το «χάλι». Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν μάλιστα αυτό το κτήριο. Το πρώην Δημαρχείο του πρώην Δήμου Ελλησπόντου έχει την δική του αρνητική ιστορία (βλέπε φωτό).

Θα ξυπνήσουμε επιτέλους από τον λήθαργο ή θα ολοκληρώσουμε την καταστροφή μας;

Ενεργοί Πολίτες

Κοιλάδα, Απρίλιος 21

  

4 σχόλια

  • Δυστυχώς η αδιαφορία όλων των υπευθύνων είναι τεράστια….Το σύμβολο της πατρίδας και του εθνους μας δεν μπορεί να βρίσκεται αναρτημένο σε αυτή την κατάσταση…Όπως επίσης είναι απαράδεκτο να υπάρχουν δημόσιες υπηρεσίες που εδώ και χρόνια απαξιούν να βάλουν στο μπαλκόνι τους τη σημαία του κράτους και των πολιτών που υπηρετούν!! Επειδή γνωρίζω την ευαισθησία του Kozan.gr σε τέτοια θέματα μπορεί να το ψάξει και να το αναδείξει….

  • πεταγμένα χρήματα για κτιριακές υποδομές.. ντροπή σας.. αυτοί που αναφέρουν τα σύμβολα ας μας κάνουν την χάρη γιατί οι περισσότεροι εξ αυτών είναι ανάξιοι για το βάρος της γαλανόλευκης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.