kozan.gr: Ενδιαφέρουσα ημερίδα για την πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων και Δραστηριοτήτων», πραγματοποιήθηκε στο ΕΒΕ Κοζάνης. Κ. Κυριακίδης: «Οι επιχειρήσεις χωρίς την πιστοποίηση, δεν μπορούν να κάνουν βήματα μπροστά» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Απριλίου 2017
22:22

Ενημερωτική εκδήλωση – ημερίδα με θέμα: «Πιστοποίηση Επαγγελματικών Προσόντων και Δραστηριοτήτων», διοργάνωσε, σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου, το ΕΒΕ Κοζάνης, στην αίθουσα συνεδριάσεών του. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε, από τον Διευθυντή του Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης της ΚΕΕΕ, κ. Άγγελο Τόλκα, η πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) να ιδρύσει φορέα πιστοποίησης για επαγγέλματα που μέχρι σήμερα δεν έχουν κάποιο ρυθμιστικό πλαίσιο. Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης κ. Κώστας Κυριακίδης σημείωσε: «Το Επιμελητήριο Κοζάνης ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των μελών του και της οικονομίας, διευρύνει τις δραστηριότητές του και καλύπτει σε τοπικό, αλλά και κεντρικό επίπεδο θέματα πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων, ιδιαίτερα σε μια εποχή που η εξειδίκευση και η πιστοποίηση έχουν σημαντικό ρόλο σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».

Ένα σχόλιο

  • Ενδιαφέρον θέμα, μικρή συμμετοχή..σε άλλες περιοχές είχε πάνω απο 200 συμμετοχές κι εδω έγινε στα γραφεία του ΕΒΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.