Κυκλοφορεί η δεύτερη ποιητική συλλογή με τίτλο «Τα Χέρια», της Φλωρινιώτισσας Εύης Γκάλαβου, που ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα

17 Μαΐου 2021
16:03
Κανένα σχόλιο

 

Κυκλοφορεί η δεύτερη ποιητική συλλογή της Εύης Γκάλαβου με τίτλο «Τα Χέρια». Έντονος ερωτικός λόγος σε πεζόμορφα ποιήματα. Εξομολογητικός μονόλογος για τον μονομερή έρωτα, ξεγυμνώνεται σε κάθε στίχο χάνοντας το αίσθημα της λογικής, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα σε ένα ερωτικό ντελίριο για Τα Χέρια. Μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας Τα Χέρια αντικείμενο πάθους και πόθου, προέκτασης συναισθημάτων, με θεατρικότητα πλάθει τις λέξεις για όσα συντελούνται στην καρδιά.

Σύντομο Βιογραφικό

Η Εύη Γκάλαβου γεννήθηκε στον νομό Φλώρινας. Ζει και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα. Κείμενα, ποιήματα και διηγήματα της έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά, εφημερίδες και σε λογοτεχνικούς ιστότοπους. Έχει βραβευτεί με το β΄ βραβείο στον 3ο λογοτεχνικό διαγωνισμό διηγήματος του περιοδικού «Δευκαλίων ο Θεσσαλός».

Έχει εκδώσει το παιδικό παραμύθι «Το μυστήριο του παντοπωλείου» (Ήρα Εκδοτική, 2013), την ποιητική συλλογή «ΠΑΡ-ελθΩν» 2020.

Συμμετοχή σε συλλογικά έργα:

37 ποιήματα, Ποιητική ανθολογία Ι (Πνοές Λόγου και Τέχνης, 2012)

Craftbook II – ετερότητα (Μικρές εκδόσεις, 2015)

Λογοτεχνικό Ημερολόγιο 2020 (Κέφαλος – Λογοτεχνικό Περιοδικό Κεφαλονιάς)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.