Β. Κωνσταντόπουλος: “Όταν προεκλογικά μιλήσαμε για Κλειστό Κολυμβητήριο στα Σέρβια, ο συνδυασμός της σημερινής δημοτικής αρχής μας λοιδώρησε, μας χλεύασε – Σε λίγο θα είναι πραγματικότητα στο Δήμο Άργους Ορεστικού”

3 Ιουνίου 2021
17:42
Στον δήμο Άργους Ορεστικού (ένα δήμο ίσο περίπου με τον δήμο Σερβίων). Εκεί που οραματίζονται και πετυχαίνουν. Εκεί που δεν θεωρούν τις βασικές υποδομές, φαραωνικά έργα. Εκεί που τα παιδιά τους, δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού. Στον δήμο μας τώρα. Όταν προεκλογικά μιλήσαμε για Κλειστό Κολυμβητήριο στα Σέρβια, ο συνδυασμός της σημερινής δημοτικής αρχής μας λοιδώρησε, μας χλεύασε. Μίλησε για φαραωνικό και μεγαλεπήβολο έργο. Κι όμως εμείς γνωρίζαμε πολύ καλά ότι σε τέσσερα χρόνια μπορούσε το Κλειστό Κολυμβητήριο να γίνει πραγματικότητα. Όπως πραγματικότητα θα είναι σε λίγο στον δήμο Άργους Ορεστικού.

10 σχόλια

  • Κε Κωνσταντόπουλε,η Δημοτική αρχή εδώ και 1 μήνα έχει που αναδείχθηκε το θέμα με τα παγκάκια,την βρύση,τα κάγκελα κλπ, στο φαράγγι Σερβίων και δεν έχουν κάνει τίποτα,εσύ περιμένεις να αλλάξουν γνώμη για το κλειστό κολυμβητήριο;Ζούμε στο 2021 και γι’αυτούς θεωρείται πολυτέλεια ή φαρανωικο έργο,έτσι βλέπουν το μέλλον του τόπου μας.Κρίμα όμως…

    • 3,5 χρόνια έκανε δήμαρχος σε δήμο που συνενώθηκε με απίστευτα χρέη και άφησε ανάπλαση, και έτοιμο για το πολιτιστικό
      Ο Ελευθερίου λέει φαραωνικό το κλειστό κολυμβητήριο αλλά θέλει να αγοράσει ανοιχτές πισίνες ιδιώτη αχαχαχαχα

    • Δεν πρόκαμε.
      Τι να πρωτοφτιάξει σε 3,5 χρόνια;
      Την ανάπλαση της Πλατείας των Σερβίων;
      Την ανάπλαση της πόλης των Σερβίων;
      Την ολοκλήρωση και απόδοση σε λειτουργία του Κλειστού Γυμναστηρίου;
      Την αναστήλωση του διατηρητέου Ράπτη;
      Την αναστήλωση του γεφυριού των Κάστρων;
      Την ενεργειακή αναβάθμιση του Λυκείου-Γυμνασίου Σερβίων και του δημαρχείου;
      Άφησε και κάτι για την επόμενη περίοδο και τον επόμενο δήμαρχο.
      Είδατε εσείς τίποτα από το 2014 στα Σέρβια;
      Και το αντιπλημμυρικό που εκτελεί ο Ελευθερίου τώρα, τις μελέτες τις άφησε έτοιμες ο Κωνσταντόπουλος το 2014.

    • Όλα τα μεγάλα έργα στα Σέρβια έχουν τις υπογραφές Κωνσταντόπουλου.
      – Κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου Σερβίων
      -Ανάπλαση της Πλατείας Σερβίων
      -Ανάπλαση της πόλης των Σερβίων.
      -Αναστήλωση του διατηρητέου Ράπτη.
      -Αναστήλωση του γεφυριού των Κάστρων.
      -Ολοκλήρωση και απόδοση σε χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου Σερβίων.
      -Ενεργειακή αναβάθμιση Γυμνασίου και Λυκείου Σερβίων και του δημαρχείου.
      Τι παραπάνω μπορούσε να κάνει ο άνθρωπος;

  • Οι άνθρωποι πρότειναν και ψήφισαν στην οικονομική επιτροπή να ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΙΔΙΩΤΗ!!!!! Τι να λέμε τώρα!!!!! Όχι όραμα η πρόγραμμα δεν έχουν ούτε βασικές κατευθύνσεις. Βασικά ούτε πως γίνεται ένα έργο δεν ξέρουν για αυτό δήλωνε ο Υπερμεγιστος ότι είναι πεταμένα λεφτά οι μελέτες. Και ότι χρήμα έρχεται με πρόγραμμα οφείλεται στην τεχνική υπηρεσία που κάποιος πολύ ψηλά , μα πολύ ψηλά, την αποκαλεί “κλίκα”! Αλλά ουδέν ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργέτηθέντα αχάριστο!
    Και ένας υπάλληλος ήδη το ένιωσε πολύ καλα! Ποντικη συμφωνείς;
    Υγ ο σύμβουλος απολιγνιτοποιησης υπάρχει;

  • Ο Κακαφικας εφυγε, ο συμβουλος ειναι εξαφανισμενος, δεν εχει την πλειοψηφια και τα εργα ειναι επθφανειακα μετα απο 2 χρονια. Αυτοι νομιζουν θα ειναι για παντα…..αει καλα

  • ενώ ο κωνσταντόπουλος έκανε μεγαλο έργο;τις μελετες που ανέθεσε θα μας πείτε πόσο στοίχισαν και σε ποιους τις ανέθεσε ο κωνσταντόπουλος;ελευθερίου αναμένουμε .

    • Χαχαχα ο Ελευθερίου δημοτικός σύμβουλος με τον Κωνσταντόπουλο ήταν! Και δεν έδωσε ποτέ αναθεση σε συγγενή αντιδημάρχου!
      ΘΑΛΗΣ

    • Είναι αυτές οι μελέτες που άφησε ο Κωνσταντόπουλος το 2014, όπως το αντιπλημμυρικό Σερβίων, που σήμερα το έργο το εκτελεί ο Ελευθερίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.