Σ. Κωνσταντινίδης: «Κυβέρνηση πιστή στις δεσμεύσεις της – 1.900.000 ευρώ στο Δ. Σερβίων για έργα οδοποιίας»

3 Ιουνίου 2021
18:55

Όπως ενημερώθηκα από το Υπουργείο Εσωτερικών, ο Αν. Υπουργός κ. Πέτσας έκανε δεκτό το αίτημα του Δ. Σερβίων και θα υπογράψει την ένταξη έργων οδοποιίας ύψους 1.900.000 ευρώ στο πρόγραμμα Τρίτσης.

Η κυβέρνηση συνεχίζει με συνέπεια τη στήριξη των Δήμων της Π.Ε. Κοζάνης.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αν. Υπουργό κ. Πέτσα.

21 σχόλια

  • Τα λεφτά που δίνει η Νέα Δημοκρατία στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν έχουν προηγούμενο. Μπράβο στον κύριο Πέτσα!!!

  • Το πρόγραμμα Τρίτσης πάει τρένο και λύνει τα χέρια στους δήμους. Πείτε ρε κι ένα μπράβο μια φορά στην κυβέρνηση.

  • Εύγε και στον Πέτσα αλλά και στον Κωνσταντινίδη !!

    Θέλουμε τέτοιες εξελίξεις με θετικό πρόσημο για τον τόπο !

  • σταθικα εκτειθεσαι και παλι. ο δημαρχος το ζητησε εσυ γιατι καμαρωνεις? ανυπαρκτοσ κατοικος θεσσαλονικης αθηνων εμεινες. ααα… για να ακριβολογω ερχεσαι να βγαλεισ καμια φωτο ανευ ιυσιασ που και που και παλι λουις..! ανυπαρκτος και σαφως υποδεεστρερος των σοβαροτατων περιστασεων της πε κοζανης. κριμα κριμα….στη μεγαλη παραταξη που επιλεγει ανθρωπους με κριτηριο το πολιτικο γλυψιμο και οχι τα ποιοτικα χαρακτηριστικα. καλα να παθουμε! για αυτο ο βελοπουλις θα παει σφαιρα στην κοζανη . δυστυχως αληθεια ειναι και αυτο. καληνυχτα κοζανη

    • Σιγά ρε πατριώτη αχταρμά τα έκανες. Πόσο ζόρι τραβάς με το Στάθη; Ο πρώτος βουλευτής του Νομού ανακοίνωσε ένα έργο και ευχαρίστησε τον Υπουργό. Πιο είναι το πρόβλημα σου;

  • ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΘΕΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΤΕ ΣΤΑΘΟΥΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  • Προτασεις στον πρωθυπουργο, συνεργασιες με υπουργους, μοριοδοτηση της πε Κοζανης στον ΑΣΕΠ, σχολικα γευματα, αποτελεσματικες παρεμβασεις για δεκαδες κλαδους. Σε ολα τα νομοσχεδια ομιλητης, και διπλα στον κοσμο. Μαλλον ειναι γιατι δε νοιαζεται.

    • Καλά κράτα το γλυψιμο για τον Σταθικο σου που δήθεν νοιάζεται όχι προπαγάνδα στους άλλους , και για να στο αποδείξω…τα σχολικά γεύματα έργο ΣΥΡΙΖΑ και Καρυπίδη ήταν όπως και η πυροσβεστική στη Πτολεμαΐδα…έλα… αρκετά καρπωθηκατε επιτυχίες άλλων μπλε κλεφτοκοταδες , πράγματα που ειμασταν παρών όταν γινόντουσαν ήδη από το 2016 ακόμα δεν θα έρχεστε τώρα εσείς μπλέ παιδάκια να κάνετε το άσπρο μαύρο. Θα χαίρεστε με τις δικές σας επιτυχίες αν υπάρχει σαφώς κάτι που πετύχατε δύο χρόνια τώρα.

  • Στάχτη στα μάτια όσων εξακολουθούν να περνούν κάθε μέρα την επικίνδυνη γέφυρα, με γελοία αυτοπροβολή απ’ το γραφείο του. Αλήθεια, ο Κασαπίδης εξακολουθεί να μην μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια απ’ το φόβο για τη γέφυρα;

  • Σταθικο οσα τρολ και να σε υπερασπιστουν εκει απ το γραφειακι…
    που δεν νομιζουμε να ειναι και παρα πολλα εδω που τα λεμε , ζητημα να ειναι ενας – δυο που γραφει 5-10 διαφορετικα σχολια για να φαινονται πολλοι… αλλα τεσπα… στη συνειδηση του κοσμου θα καταγραφεις ως ενας ανυπαρκτος κατοικος ΑΘηνων και Θεσσαλονικης τιποτα περισσοτερο.
    Οσοι εχουν ματια και αυτια ανοιχτα βλεπουν , οι υπολοιποι γλυψιμο μονο για το μεροκαματο της καρεκλας του γραφειου.

    • Ενώ εσύ ο αυθόρμητος αναγνώστης που δήθεν μετράς και τα λεπτά των μηνυμάτων. Πλάκα έχουν μερικοί.

  • Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση και σε σένα για το έντονο ενδιαφέρον σας, για τον τόπο.Ασε τους επικριτές οι οποίοι είναι ή Συριζαιοι ή αυτοί που βλέπουν την πλάτη σου και θα την ξαναδούν. Είναι αυτοί που έλεγαν ότι δεν θα είσαι στο ψηφοδέλτιο και μετά ψαχναν να σε δουν στην κορυφή με τα κυαλια.

  • Και έκαψε και τον δήμαρχο Σερβίων που τώρα πως θα βγει να γράψει στο φουμπου “κατόπιν ενεργειών μου” και “γινεταιναιγινεται”

  • Με την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων τι γίνεται;

    Ο Κασαπίδης μας έλεγε ότι κινδυνεύει να πέσει, ότι είναι ιδιοκτησία του υπουργείου υποδομών, ότι αυτό πρέπει να τη συντηρήσει και το αποκορύφωμα, αν μπεις στους δασικούς χάρτες θα δεις ότι εκεί βρίσκεται …δάσος!

    Το δούλεμα πάει ψιλό γαζί!

  • Για να καταλαβω…δεν μπορεσε ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Δημαρχος Σερβιων να παρει φραγκο απο τον Υπουργο και τον βοηθησε ο συγκεκριμενος βουλευτης της Νεας Δημοκρατιας??? Μπραβο στηριξη…αρα καταλαβαμε και προεκλογικα στον Δημο Σερβιων ποιον υποψηφιο Δημαρχο στηριξε ο κ. βουλευτης…και ποιον θα στηριξει ξανα στις επομενες αυτοδιοικητικες εκλογες…οχι τιποτα αλλο…απλα για να ξερουμε τι μας γινεται και ποιον υποψηφιο βουλευτη να στηριξουμε την επομενη φορα…μια φορα γινονται τα λαθη!!! Hasta la vista Σταθη…!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.