Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών: Χρυσό ο Καλαϊτζόπουλος, από τα “Δελφίνια” Πτολεμαίδας, στα 200μ στα διπλά πέδιλα

6 Ιουλίου 2021
19:02

Καταπληκτική συνέχεια για τους Έλληνες κολυμβητές και τις Ελληνίδες κολυμβήτριες στη 2η μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών  ,στο Τομσκ της Ρωσίας. Την αρχή έκανε η φέρελπις μόλις 16 ετών και εξαιρετική αθλήτρια Κατερίνα Μανιάτη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τελικό των 200 μ. διπλά πέδιλα γυναικών ενώ τη σκυτάλη πήρε ο καταπληκτικός 18χρονος Χρήστος Καλαϊτζόπουλος που κατέκτησε την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1:36.05 και αυτός στα 200μ. πέδιλα αντρών.

Αναλυτικά

Με μια καταπληκτική κούρσα στον τελικό των 200 μ. διπλά πέδιλα Ανδρών ο 18χρονος Χρήστος Καλαϊτζόπουλος κατέκτησε την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 1:36.05. Ο Καλαϊτζόπουλος είναι ο πρώτος από την ελληνική αποστολή που ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του παγκόσμιου βάθρου και ανάγκασε τους διοργανωτές να φροντίσουν για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου και να τοποθετήσουν την ελληνική σημαία στον πιο ψηλό ιστό.

2 σχόλια

  • Οι επιτυχίες των δελφινιών όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι ρόλο παίζουν οι υποδομές στον αθλητισμό.
    Συγχαρητήρια στα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.