Χαρδαλιάς: Αποκλειστικά με καθήμενους η νυχτερινή διασκέδαση – «Λουκέτο» σε όσους παρανομούν

6 Ιουλίου 2021
19:06

 

Στην επιδημιολογική εικόνα της χώρα μας αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για τον κοροναϊό αναφέρθηκε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς αρχικά τόνισε πως υπάρχει ανησυχία ειδικά για την μετάλλαξη Δέλτα στη χώρα μας. «Όσοι είναι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν πολύ να νοσήσουν ακόμη και σοβαρά», είπε, μιλώντας για αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων.

Ο ίδιος είπε επίσης πως ιχνηλάτηση δείχνει ότι τα περισσότερα νέα κρούσματα αφορούν σε μικρότερες ηλικίες και μέσο όρο τα 27 έτη.

Αποκλειστικά με καθήμενους η νυχτερινή διασκέδαση

Όπως ανακοίνωσε, από 08 Ιουλίου όλοι οι χώροι εστίασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Από την πρώτη παράβαση -και μάλιστα από την επόμενη μέρα- οι επιχειρήσεις θα βρίσκονται αντιμέτωποι με την αναστολή λειτουργίας, είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μίλησε και για βαριά πρόστιμα.

22 σχόλια

  • Ο Χρήστος Δάντης τα είπε “όλα” ,”η κυβέρνηση κάνει καραγκιοζιλίκια από την αρχή της πανδημίας” ,κι επειδή προφανώς οι δημοσιογράφοι θα το θάψουν ,το είπε στο φάτσαμπουκ και όχι στην τατιάνα που τον κάλεσε…

  • Περιμένουμε να ακούσουμε τις δικές σου προτάσεις όπως και τις προτάσεις του μεγάλου διανοητη Χρήστου Δάντη για αντιμετώπιση του Covid. Μην αργείς περιμένουνε ολο αγωνία για να μας σωσεις από το τέταρτο κύμα.

      • Στους ανώριμους απαντώ ανώριμα για να για να γίνω κατανοητός . Τώρα πέρα από την πλάκα τι προτείνεις να γίνει για να τελειώσει αυτή η ιστορία με τον COVID.

    • ελα φερεφωνο κουρασες ,τα ιδια και τα ιδια!προτασεις να κανουν αυτοι που παιρνουν παχυλους μισθους απο τα δικα μας λεφτα ΠΑΝΕΞΥΠΝΕ!

      • Ενώ κάτι τύποι σαν εσένα να τον παίζουν ξύπνιοι και να αμπελοφιλόσοφουν. Φίλαρακο η πανδημία δεν προσφέρετε για αντιπολίτευση .Πρέπει όλοι την αντιμετωπίσουμε μαζί υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές στις συμπεριφορές μας. Και το κυριότερο να εμβοιλιαστουμε όλοι ,άλλη λύση προσωπικά δεν βλέπω .

      • Τα έπαιρνες μάλλον χονδρά πριν και μπήκε τέλος στα μπερεκετια. Δουλευετε μερικο τον κοσμακη με δήθεν τέχνη και του τα παίρνετε με εξορμήσεις αρπαχτης στην επαρχία. Αγράμματοι που αυτοχριζονται καλλιτέχνες και απευθύνονται σε αγράμματο και απαίδευτο λαό.

    • Εσύ τι προτείνεις λεβεντακο μου; Τα καραγκιοζιλικια του Νικολάκη σερίφη που κουνάει δαχτυλακια στους πολίτες; Γιατί η ιστορία απέδειξε ότι 8 μήνες λοκνταουν ειδικά ο νομός Κοζάνης με αυτά τα τσιρκολικια που επέβαλαν δεν είδαμε καμία μείωση του αριθμού των κρουσμάτων αντίθετα κάθε μέρα βλέπαμε άνοδο. Με κλειστό λιανέμποριο κλειστή εστίαση τηλεργασιες και τηλεκπαιδευσεις και πολλά ακόμη και όμως ο αριθμός ήταν υψηλός και μερικοί εξυπνουληδες νιώθαν λοιμοξιολογοι στη τοποθεσία πληκτρολόγιο στοχοποιοντας τους ελάχιστους ανθρώπους που κυκλοφορούσαν εκεί έξω είτε με τον σκύλο τους για λίγη αναψυχή είτε κατά ανάγκη.
      Άσε μεγάλε γκουρού χορτάσαμε μπλε μπαρουφολογια , μην σε πειράζει το τι λέει ο Δάντης έτσι; Όλη η Ελλάδα σχεδόν τα ίδια λέει… πολύ απλά η τσιρκοκυβερνηση σας έχασε τη μπάλα προπολου είναι σε πανικό και κάνει πλέον την μια πατάτα πάνω στην άλλη.

      • Να πας να εμβολιαστείς και να σταματήσεις να γράφεις μπαρούφες και να βρίζεις.Τι δεν καταλαβαίνεις ? Άνοιξε η εστιάση χωρίς κανένα μέτρο και τα κρούσματα έφτασαν σε μια εβδομάδα στον θεό. Να σε δω πως θα πας διακοπές ανεμβολιαστος? Ξεκολλά !!! Επιμένω το κόμμα που ψηφίζεις είναι υπέρ του εμβολιασμού .

    • Απαγορεύεται ο χορός.Με τό προσκλητήριο στό χέρι καί rapid test θά είναι οι καλεσμένοι. Οι άνθρωποι είναι απίστευτοι. Δέν παίζονται. Μέ κάθε τρόπο θέλουν νά υποχρεώσουν τούς ανθρώπους νά κάνουν τό εμβόλιο

  • Στο στενό στην Κοζάνη δε βλέπουν τι γίνεται Παρασκευή και Σάββατο που σε συγκεκριμένο μαγαζί ανάβουν πυρσούς και πετάνε χαρτοπετσέτες με συνωστισμό από όρθιους;
    Θα κλείσω ξανά το μαγαζί μου για την εστίαση; Οι υπεύθυνοι δεν περνάνε από εκεί ή περνάνε και κάνουν ότι δε βλέπουν;
    Μετά θα φταίει το λιανεμποριο; Κάντε σωστούς ελέγχους και κλείστε τους πονηρούς.

  • Όταν δεν υπάρχουν έλεγχοι θα βρούμε πολλά μπροστα μας. Σε χωριό της Εορδαίας είχε εκδήλωση με εκατοντάδες άτομα, ο ένας πάνω στον άλλον και χορό μέχρι το ξημέρωμα και έρχονται και άλλες, μετά άμα κλείσουμε θα ακούς αυτούς πού τα κάνουν ότι φταίει το κράτος που δεν παίρνει μέτρα δεν μας δίνει λεφτά κλπ κλπ.

  • Αυτό έπρεπε να είναι νόμος του κράτους εδώ και πολλά χρόνια. Ορθιοι καθόμασταν τιμωρία στο σχολείο και στην σκοπια στον στρατό…
    Πολύ σωστή κίνηση, ελπίζω να υιοθετηθεί και μετα την πανδημία!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.