Νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Κοζάνης ευχαριστεί το προσωπικό του Μαμάτσειου για την άριστη διαχείριση του περιστατικού υγείας με τον πατέρα της

14 Ιουλίου 2021
18:24

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά μέσα από την καρδιά μου!! Αρχικά το προσωπικό του ΤΕΠ του νοσοκομείου!! Μετά την επίσκεψη του πατέρα μου την Κυριακή το πρωί, που ένιωσε αδιαθεσία όλοι τους έδρασαν άμεσα, τον παρέλαβαν άμεσα και τον φρόντισαν. Μετά από Οξύ Έμφραγμα του μυοκαρδίου και ανακοπή μέσα στο ΤΕΠ τον επανέφεραν. Εννοείται ότι σαν νοσηλεύτρια του νοσοκομείου η χαρά μου ειναι διπλή. Ένιωσα περήφανη και ευγνώμων!!! Ευχαριστώ λοιπόν όπως είπα από το ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό στο ΤΕΠ, στη Στεφανιαία μονάδα, ακόμη και τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έκαναν τη διακομιδη στο νοσοκομείο της Βέροιας. Αυτή τη στιγμή ο πατέρας μου αναρρώνει και βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δεν θέλω να ξεχάσω ονόματα και για αυτό δεν θα αναφέρω προσωπικά για τον καθένα!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς και να συνεχίσουμε όλοι μαζί με ζήλο και αυταπάρνηση για την προστασία της ανθρώπινης ζωής!! ?

Από την ομάδα στο https://www.facebook.com/groups/299732740380577 Φίλοι του Μαματσειου

2 σχόλια

  • Δυστυχώς ένας άλλος πατέρας( ο δικός ΜΟΥ)) έζησε ένα μαρτύριο στον ίδιο χώρο και έφυγε από τη ζωή……
    Το ότι δεν έγινε προσφυγη στη δικαιοσύνη ας μην τους κάνει να επαναπαυονται…. τουλάχιστον έσωσαν έναν άνθρωπο…αυτή τη φορα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.