kozan.gr: Βραβεύτηκαν, από το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου της πόλης, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο διαγωνισμό-εκστρατεία με τίτλο «Ecomobility 2016-2017» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Μαΐου 2017
21:30
Κανένα σχόλιο

Για την κατάκτηση της 1ης θέσης στον διαγωνισμό-εκστρατεία με τίτλο «Ecomobility 2016-2017» βραβεύτηκαν από τη Δημοτική Αρχή της Κοζάνης, στο περιθώριο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η μαθητική και η εκπαιδευτική ομάδα του 5ου Γυμνασίου Κοζάνης. Οι μαθητές και οι καθηγητές της ομάδας του 5ου Γυμνασίου κέρδισαν το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε δεκάδες άλλες συμμετοχές με τη δράση-σχέδιό τους με διακριτικό τίτλο «οικολογική και ανεμπόδιστη μετακίνηση στην πόλη μας».

Εκ μέρους των συμμαθητών της η Μελίνα Αλεξανδρή κατα- χειροκροτούμενη από το Σώμα της συνεδρίασης στάθηκε κυρίαρχα στο γεγονός πως το Σχολείο της διαγωνίστηκε με ως επί το πλείστον ιδιωτικά Σχολεία και τα κατάφερε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που κατακτήσαμε αυτή τη θέση γιατί τα περισσότερα Σχολεία που συμμετείχαν ήταν ιδιωτικά και έτσι με την νίκη μας αυτή αποδείξαμε ότι και το Δημόσιο Σχολείο μπορεί να καταφέρει πολλά».

Την ιδιαίτερη τιμή τους για την κατάκτηση της πρωτιάς αλλά και τον αγώνα της ομάδας του 5ου Γυμνασίου μίλησαν από του βήματος καθηγητές και Δ/ντρια του Σχολείου.

Η κα Παπαδέλη καθηγήτρια που μαζί με τη συνάδελφό της κα Χατζηλάμπρου αποτελούσαν τις υπεύθυνες της ομάδας του 5ου Γυμνασίου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε πολύ δυναμικά παιδιά στα Σχολεία μας και αξίζανε αυτή τη διάκριση.  Να ευχαριστήσουμε το Δήμο για τη στήριξη στη διάρκεια αυτής της εκστρατείας μας».

Τα συγχαρητήριά της στα παιδιά και τους καθηγητές έδωσε και η Διευθύντρια του Σχολείου κα Παλαπανίδου: «οι μαθητές μας κατάφεραν να δουλέψουν μέσα από πολύ σημαντικές δράσεις και μας έκαναν όλους υπερήφανους. Θέλω κι εγώ να ευχαριστήσω τον Δήμο για τη στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς μας», δήλωσε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.