Το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ για το πρόγραμμα Εθελουσίας Εξόδου από την ΔΕΗ. ΑΕ.

4 Αυγούστου 2021
18:48

Μετά την Απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιχείρησης σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα αφορά μόνο αυτούς που έχουν σχέση εργασίας με σύμβαση αορίστου χρόνου.

Το Πρόγραμμα μπορούν να κάνουν χρήση όσοι συμπληρώνουν το 50°έτος της ηλικίας τους στις 31 /12 του 2021.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

1.Να έχουν τουλάχιστον 15 χρόνια εργασιακού βίου στην ΔΕΗ.

2.Σε όσους έχουν 15 χρόνια τους δίνεται αποζημίωση 15000 ευρώ.

3 όσοι έχουν από 15 έως 19 χρόνια τους δίνεται ως bonus επιπλέον 2 μηνιαίες τακτικές αποδοχές.

Όσοι έχουν 20 έως 29 χρόνια υπηρεσίας τους δίνεται bonus 3 μηνιαίες τακτικές αποδοχές. Και από 30 χρόνια και πάνω δίνεται bonus 4 μηνιαίες αποδοχές.

4.Όσοι είναι 50 έως 54 χρόνων τους δίνεται επιπλέον ένας 1) μισθός των τακτικών αποδοχών τους.

Όσοι είναι από 55 έως 61 χρονών σε αυτούς δίνεται επιπλέον δύο μισθούς των τακτικών αποδοχών τους. Και όσοι είναι από 62 και πάνω ετών τους δίνεται ενας(1)τακτικός μισθός.

5.Όσοι έχουν δυο (2) τέκνα τους δίνεται επιπλέον τρεις (3)χιλιάδες ευρώ. Και όσοι έχουν τρία τέκνα τους δίνεται πέντε (5)χιλιάδες ευρώ.

6.Όσοι εγγραφούν στο πρόγραμμα της Εθελουσίας Εξόδου  τον Σεπτέμβριο του 2021 θα λάβουν επιπλέον έναν (1) τακτικό μισθό.

Αυτοί που θα εγγραφούν τον  Οκτώβριο του 2021 που είναι και η καταληκτική προθεσμία για την χρήση του προγράμματος δεν θα λάβουν το bonus της ανωτέρω παραγράφου. Η ημερομηνία αποχώρησης σε όσους θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα θα είναι η 31/12/2021.

Θα πρέπει να γνωρίζουν επίσης οι υποψήφιοι προς συνταξιοδότηση που είναι άνω των 55 ετών, ότι θα λάβουν επιπλέον 5000 χιλιάδες ευρώ για κάλυψη ασφαλιστικών υποχρεώσεων.

Για μεγαλύτερη ανάλυση του προγράμματος της Εθελουσίας αποχώρησης μπορείτε να μας επισκεφτείτε  στα γραφεία μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ                        ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

2 σχόλια

  • Καποιοι προεβλεπαν πεινες κσι διψες με το κλεισιμο των εργοστασιων,θελω και εγω να πεινασω με τετοιες αποζημιωσεις!!!! Να προσθεσουμε και τα αναδρομικα που πηραν οι συνταξιουχοι δεητζηδες (τουλαχιστον 2500 ο καθενας), και επονται και αλλα αναδρομικα για επικουρικες και δωρα!!! Με δεκα χερια θα ψηφισουν μητσοτακη στις επομενες εκλογες οι δεητζηδες!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.