Σύλληψη 69χρονου σε περιοχή της Καστοριάς για ζωοκλοπή

16 Αυγούστου 2021
12:55
Κανένα σχόλιο

 

 

Συνελήφθη σήμερα (16-08-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, 69χρονος ημεδαπός, για ζωοκλοπή.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 69χρονος βραδινές ώρες της 15-08-2021 αφαίρεσε από χώρο αγροτικής περιοχής της Καστοριάς, τρεις (3) κυψέλες με τα μελισσοσμήνη τους.

Άμεσα εντοπίστηκε ο 69χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, όπου και συνελήφθη, ενώ οι κυψέλες με τα μελισσοσμήνη τους ανευρέθηκαν και παραδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.


 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.