ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

16 Αυγούστου 2021
13:04
Κανένα σχόλιο

 

 

Μετά την καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και ενώνουμε και τις δικές μας δυνάμεις με το κίνημα αλληλεγγύης που ξεπηδά από κάθε μέρος της χώρας.

Μαζί με τα όποια πράγματα μπορούμε να διαθέσουμε εμείς, απευθύνουμε κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας, η οποία θα διατεθεί στον «Ο Άλλος Άνθρωπος-Κοινωνική Κουζίνα για όλους» για να στηριχθεί η μεγάλη του προσπάθεια στην περιοχή.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνουμε:

κριθαράκι,
κοφτό μακαρονάκι,

μπαχαρικά,
λάδι,
νερά,
μεγάλες μαύρες σακούλες,

μικρές σακούλες με χερούλια,

χαρτί κουζίνας,

μάσκες,
πούλβο,
σκυλοτροφή.

Η παράδοση των ειδών πρώτης γίνεται καθημερινά (10:00-20:00) στο Σπίτι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, στο πλακόστρωτο δρομάκι που κατηφορίζει από την Αίθουσα Τέχνης προς τα Αλώνια.

Παράλληλα, διεκδικούμε και απαιτούμε από τους υπευθύνους εκείνες τις απαραίτητες δεσμεύσεις πως αυτή η καταστροφή θα είναι η τελευταία, πως θα ληφθούν όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη και την προστασία των δασών και των ανθρώπων και πως δεν θα μείνει κανένας άνθρωπος μόνος του, που δεν θα στηριχθεί, ώστε να μπορέσει να πάρει τη ζωή του πίσω.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορεί να αντλήσετε μέσω του τηλεφώνου 2461049799, του e-mail: [email protected]r, ή μέσω των σελίδων www.facebook.com/Arsis.Kozanis & www.instagram.com/arsiskozanis.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.