kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Εντός της επόμενης εβδομάδας οι αλλαγές σε Αντιπεριφερειάρχες στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας – Τι σενάρια υπάρχουν και σε ποιες αλλαγές θα προχωρήσει ο Θ. Καρυπίδης

5 Μαΐου 2017
08:10
Κανένα σχόλιο

Mπορεί, αυτό το διάστημα, λόγω των εξελίξεων με την ΔΕΗ, οι αλλαγές στα πρόσωπα των Αντιπεριφερειαρχών να είναι το τελευταίο που απασχολεί τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ανακοινώσεις, γι’ αυτό το θέμα, θα υπάρξουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Θ. Καρυπίδης, θα κρατήσει την Μαρία Καρυπίδου στην Αντιπεριφέρεια Οικονομικών και τον Σταύρο Γιαννακίδη, στην Αντιπεριφέρεια Υγείας, για την οποία (Αντιπεριφέρεια Υγείας), ουδείς ενδιαφέρεται να την αναλάβει. Από ‘κει και πέρα, αυτό που εξετάζεται (τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο), είναι η μετακίνηση τού νυν Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας – Περιβάλλοντος και Μεταφορών, εκ Φλωρίνης, Κωνσταντίνου Γέρου, στην Αντιπεριφέρεια Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού και Αθλητισμού (που από την αρχή τον ενδιέφερε) και τη θέση του να αναλάβει ο “νεοεισερχόμενος” Ρούσης Αλεξανδρής, ο οποίος, γνωρίζει, καλύτερα από τον πρώτο, τα ενεργειακά ζητήματα, τα οποία, θα είναι στην “πρώτη γραμμή” της επικαιρότητας, για πολλούς μήνες ακόμη.  Στην Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου, στην οποία βρίσκεται, αυτή την περίοδο, ο Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, υπάρχουν αρκετά υποψήφια πρόσωπα, που φέρονται, ως πιθανοί υποψήφιοι αντικαταστάτες του. Πρόκειται για τους Δημήτριο (Τάκη) Καρακασίδη, Κυριάκο ΙωαννίδηΔημήτρη Μαρκόπουλο και Πασχάλη Βάσσο. Aν το προαναφερόμενο σενάριο, με τους Γέρου – Αλεξανδρή, που αναλύθηκε παραπάνω, επαληθευτεί, τότε  το πιθανότερο πρόσωπο ν’ αναλάβει την Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου, είναι ο Πασχάλης Βάσσος. Αν όχι, τότε,  ο Πασχάλης Βάσσος ενδεχομένως να αντικαταστήσει  τον Θεοφύλακτο Ζυμπίδη, στην Αντιπεριφέρεια Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού και Αθλητισμού, αφήνοντας, στο “παιχνίδι” της διεκδίκησης για την Αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας και Εμπορίου, την τριάδα των Καρακασίδη, Μαρκόπουλου και Ιωαννίδη. Τέλος, σε ό,τι αφορά την Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης, όλοι αναμένουν την αντικατάσταση του Θεόδωρου Θεοδώρου, από τον Αντώνη Δασκαλόπουλο, όμως, εξετάζεται και η περίπτωση του Γρηγόρη Γιαννόπουλου, ο οποίος, ως Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, θα συνδύαζε καλύτερα το ρόλο του, αναλαμβάνοντας και χρέη Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης. Αν αυτό το σενάριο επαληθευτεί, τότε ο Γ. Γιαννόπουλος θα αντικατασταθεί από την Αντιπροεδρία της ΔΥΠΡΑ Α.Ε.. Αυτά είναι τα μέχρι στιγμής σενάρια – σκέψεις, ωστόσο, κανείς δε μπορεί να αποκλείσει και τις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Η Χύτρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.