Παρακολουθήστε ΟΛΗ την παράσταση, «Η Πανούργος Χήρα» που παρουσιάστηκε στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, το Σάββατο, 24 Ιουλίου.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ Η Ροζάουρα, μία νέα, πρόσφατα χήρα από έναν πλούσιο ηλικιωμένο, περικυκλώνεται από πολλούς εραστές, οι οποίοι της κάνουν δώρα, την επισκέπτονται συχνά, την φιλοφρονούν σε κάθε ευκαιρία και ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα καταφέρει να της κλέψει την καρδιά και να την παντρευτεί. Οι αμφιβολίες της για το αν θα διαλέξει τον καλύτερο την αναγκάζουν να σκαρφιστεί το καλύτερο τέχνασμα για να δει ποιός από τους τέσσερις άνδρες έχει αληθινά αισθήματα για εκείνη. Στον αντίποδα, ο φίλος του πατέρα της, Πανταλόνε, ο οποίος έχει παραχωρήσει το σπίτι του στην Ροζάουρα, απειλεί ότι αν δεν κάνει γυναίκα του την Ελεονώρα, αδερφή της Ροζάουρα, θα πρέπει οι δύο νέες να καταφύγουν σε εύρεση άλλης στέγης. Η καρδιά της Ελεονώρας όμως είναι δοσμένη αλλού, αλλά ο έρωτάς της δεν βρίσκει ανταπόκριση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Μητιώ Σακελλαρίου ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βενετία Νάση ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: Εύη Παπαμάρκου ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ: Δημήτρης Παπαβασιλείου ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΟΛΩΝ Ροζάουρα: Χρύσα Βακάλη Μαριονέττα: Δάφνη Μαρκάκη Ελεωνόρα: Αντωνία Τεκνετσίδου Κόντε Βοσκονέρο: Χρήστος Ράπτης Μιλόρδ Ρουβενίφ: Παναγιώτης Δαβιδόπουλος Μονσινιόρ Λε Μπλω: Νίκος Καρίντζιας Δον Αλβάρο: Χρήστος Χριστόπουλος Αρλεκίνο: Γιάννης Αριστείδου Πανταλόνε: Γιάννης Σιγάλας Δόκτωρ Λομπάρντι: Βασίλης Μυριανθόπουλος