Ερώτηση του Γ.Αντωνιάδη: “Επιστροφή των μαθημάτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, από τη Θεσσαλονίκη στη Φλώρινα”

5 Μαΐου 2017
12:04
Κανένα σχόλιο

Προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
 
Θέμα: Επιστροφή των μαθημάτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών
Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Διδακτική νέας ελληνικής γλώσσας και σημειωτική και επικοινωνία», από τη Θεσσαλονίκη στη Φλώρινα

Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Με έκπληξη μάθαμε πως εξακολουθεί να υφίσταται στη Θεσσαλονίκη διδασκαλία μαθημάτων του μεταπτυχιακού προγράμματος της Παιδαγωγικής Σχολής Φλώρινας  με τίτλο «Επιστήμες της Αγωγής: Διδακτική νέας ελληνικής γλώσσας και σημειωτική και επικοινωνία». Διερωτόμαστε αν αυτό είναι παράνομο ή όχι. Σίγουρα όμως δεν είναι ηθικό, τουλάχιστον από την πλευρά όλων αυτών των διδασκόντων οι οποίοι έχουν έδρα τη Φλώρινα (πλείστοι εξ αυτών βρήκαν δουλειά χάρη στο πανεπιστήμιο της Φλώρινας) και δραστηριοποιούνται στα μεταπτυχιακά προγράμματα στη Θεσσαλονίκη για τους δικούς τους λόγους.
Η κοινωνία είναι ανάστατη μετά και τα απανωτά πλήγματα που δέχτηκε εξαιτίας κακών επιλογών των Υπουργών Παιδείας και βεβαίως και της οικονομικής κρίσης. Απαίτηση όλων είναι η άρση της κάθε μορφής αδικίας και η ανάπτυξη των Σχολών και των Τμημάτων στον τόπο τους.
Κατόπιν των ανωτέρω,

 
Ερωτάται ο κ. Υπουργός

  1. Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε τα μαθήματα του εν λόγω μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών να γίνονται αποκλειστικά στη Φλώρινα που είναι η βάση του Τμήματος;
  2. Είναι παράνομη η έως τώρα λειτουργία τους στη Θεσσαλονίκη; Προτίθεστε να ακυρώσετε άμεσα ό,τι παράνομο ή παράτυπο έχει συμβεί ως τώρα;

 
Ο ερωτών βουλευτής
  
Γιάννης Αντωνιάδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.