Στις πρώτες θέσεις της λίστας των επιτυχιών, του μεγαλύτερου φροντιστηριακού ομίλου της χώρας, κατατάσσεται για ακόμη μια χρονιά το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κοζάνης, με τρεις εισακτέους στην ΙΑΤΡΙΚΗ Σχολή αλλά και πολλές ακόμη επιτυχίες!!

Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης

όχι στα λόγια… αλλά με δεδομένα!

 • Είμαστε μέλος του μεγαλύτερου ομίλου φροντιστηρίων στην Ελλάδα και εφαρμόζουμε το σύστημα ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ένα σύστημα που έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε υπερδιπλάσια ποσοστά επιτυχίας στις Πανελλαδικές εξετάσεις και που πολλοί προσπαθούν να αντιγράψουν.
 • Είμαστε σίγουρα από τα πιο σύγχρονα φροντιστήρια σήμερα στη χώρα, με διαδραστικούς προτζέκτορες, γραφίδες με οθόνη, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μεγάλες οθόνες παρακολούθησης και πολλά άλλα που ανήκουν στον βασικό εξοπλισμό των αιθουσών.
 • Αποσπάσαμε Χρυσό Βραβείο ψηφιακής εκπαίδευσης EDUCATION LEADERS AWARDS, φέρνοντάς μας στην πρώτη θέση ανάμεσα σε όλα τα φροντιστήρια της χώρας.
 • Συνεργαζόμαστε με έμπειρους καθηγητές, προσφέροντας όλα τα μαθήματα και διαθέτουμε μια ομάδα που είναι συνεχώς δίπλα στους μαθητές.
 • Με μικρά τμήματα μέσο όρο 4-5 άτομα και πρόγραμμα εξάσκησης, δίνουμε την προσοχή μας σε κάθε μαθητή ξεχωριστά.
 • Έχουμε φροντιστηριακά βιβλία σε όλα τα μαθήματα, όλων των τάξεων, γραμμένα από ομάδα συγγραφέων μόνο για το δικό μας φροντιστήριο. Διαθέτουμε όλα αυτά τα βιβλία και σε ηλεκτρονική μορφή.
 • Με προετοιμασία για την Γ΄ Λυκείου από την Α΄ Λυκείου, ακολουθώντας έναν διαφορετικό οδηγό σπουδών, επιτυγχάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία όλων των μαθητών.
 • Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες συμβούλων εκπαίδευσης βοηθώντας όλους τους μαθητές μας αλλά και τον καθένα ξεχωριστά να κάνει τις καλύτερες επιλογές για τις σπουδές του.
 • Δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στην ενημέρωση των γονέων παρέχοντας επτά διαφορετικούς τρόπους ενημέρωσης.
 • Διεξάγουμε Πανελλαδικά διαγωνίσματα κάθε δεύτερο Σάββατο όπως ακριβώς γίνεται στις Πανελλαδικές εξετάσεις σε συνεργασία με πάνω από 80 φροντιστήρια σε όλη την Ελλάδα, στα οποία συμμετέχουν ταυτόχρονα πάνω από 10.000 μαθητές.
 • Έχουμε τη δυνατότητα της σύνδεσης οποιασδήποτε στιγμής σε όλες τις αίθουσες ενός μαθητή εξ’ αποστάσεως την ώρα του μαθήματος, καταφέρνοντας έτσι να έχουμε μαθητές και από άλλες περιοχές αλλά και να μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα όποιος μαθητής χρειαστεί να μείνει στο σπίτι για ένα διάστημα.
 • Αποδείξαμε ότι μπορούμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα στην εκπαιδευτική μας διαδικασία, μιας και στην περίοδο της πανδημίας ήμασταν το φροντιστήριο της περιοχής που, όχι μόνο δεν έχασε ούτε ώρα μαθήματος, αλλά εξακολούθησε να διεξάγει όλα τα μαθήματα, με όλους τους καθηγητές στις θέσεις τους και με υψηλά μέτρα ασφάλειας.

Αυτά είναι μόνο μερικά από αυτά που δικαιώνουν το τίτλο μας «Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης»!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς και τους μαθητές για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι στην φροντιστηριακή εκπαίδευση, προσφέροντας ότι καλύτερο μπορούμε σε όλους τους μαθητές μας.

Με εκτίμηση,

Δάλλας Κωνσταντίνος
Διευθυντής Σπουδών
Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ