Ο Σύλλογος Διδασκόντων τον 3ου ΓΕΛ Κοζάνης συγχαίρει ολόψυχα τούς τελειόφοιτους και απόφοιτους μαθητές του για τις επιτυχίες τούς στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021

28 Αυγούστου 2021
06:16
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης Συγχαίρει ολόψυχα τους τελειόφοιτους και απόφοιτους μαθητές του για τις επιτυχίες τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021.
Εύχεται σε όλους καλές σπουδές στις σχολές επιτυχίας τους, με γνώμονα την άρτια επιστημονική κατάρτιση και τον ανθρωπιστικό, πάνω απ΄όλα, προσανατολισμό, που οι καιροί επιτάσσουν. Με τις σπουδές ανοίγεστε στο μαγικό ταξίδι στον κόσμο της έρευνας, της γνώσης, της επιστήμης, της τεχνολογίας, του πολιτισμού. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να χτίσετε γέφυρες επικοινωνίας, να εργαστείτε για να βελτιώσετε τον κόσμο μας. Καλή διαδρομή στην φοιτητική σας ζωή!
Στους μαθητές του, των οποίων οι στόχοι δεν ευοδώθηκαν σε αυτή τη δοκιμασία, επιθυμεί να θυμίσει με αγάπη πως οι ευκαιρίες στη ζωή δεν τελειώνουν ποτέ! Οι ευκαιρίες στο μέλλον θα είναι πολλές και δεν πρέπει να απογοητευτούν. Όταν χάνεται μία μάχη δεν χάνεται ο πόλεμος. Να συνεχίσουν να στοχεύουν ψηλά, να κυνηγούν τους στόχους τους με όρεξη και με πείσμα.
Καλή συνέχεια σε όλους με τις θερμότερες ευχές για καλές σπουδές!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.