kozan.gr:  Δώρισε εικόνες αγίων για το παιδιατρικό τμήμα του Μποδοσάκειου (Φωτογραφία)

30 Αυγούστου 2021
10:57

 Δώρισε εικόνες αγίων για το παιδιατρικό τμήμα του Μποδοσάκειου. Ο λόγος για τον κ. Νικόλαο Μυλωνά που προέβη σε αυτή την πολύ όμορφη δωρεά.

6 σχόλια

  • Το ουδετερόθρησκο κράτος που διακαώς επιθυμούν Τσίπρας και Μητσοτάκης (με 95% Χ.Ο..) θα τι εξαφανίσουν τις εικόνες !

    • κανε κανα εμβολιο πρωτα κ μετα αυτα τα ΧΟ του χριστοδουλου που δεν περιμενε το θαυμα αλλα πεταξε για τους καλυτερους γιατρους.
      ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΘΕΣ

  • η επιστημη δεν μπορει να εχει καμια σχεση με τον θρησκευτικο ανορθολογισμο και δε πρεπει να ελεγχεται απο ολιγαρχικα συμφεροντα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.