kozan.gr: Δευτέρα 30 Αυγούστου: 41 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 8 στην Π.Ε. Φλώρινας, 3 στην Π.Ε. Γρεβενών, 12 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2343 συνολικά στην χώρα

30 Αυγούστου 2021
17:40

Δευτέρα 30 Αυγούστου: 41 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 8 στην Π.Ε. Φλώρινας, 3 στην Π.Ε. Γρεβενών, 12 στην Π.Ε. Καστοριάς – 2343 συνολικά στην χώρα.

17 σχόλια

  • Σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του ΕΟΔΥ, από τους 338 διασωληνωμένους οι 309 δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ενώ 29 είναι εμβολιασμένοι.

    • είσαι βαλτός από την πρώτη μέρα που ήρθε ο ιός δεν έχεις σταματημό,μπορεί σ αυτή τη χώρα η πλειοψηφία των ανθρώπων να είναι άβουλοι και πανεύκολα διαχειρίσιμοι,δε θα σας περάσει όμως!

      • Τι εννοεις “βαλτός”; Όπως λέγατε ότι ο ιός είναι μούφα, ότι οι μάσκες περιέχουν τσιπάκια ή ότι κολλάνε κουτάλια και κέρματα στα μπράτσα; Κούνα το κεφάλι σου, κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι από την ανοησία μας!

      • Τελικά το διαχωρισμό τον κάνατε μόνοι σας, μην κατηγορείται τους άλλους. Οι νορμάλ ακολούθησαν την ιατρική κοινότητα.

  • Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 309 (91.42%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 29 (8.58%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι

    • Αποδεικνύεται στην πράξη ο μεγάλος βαθμός προστασίας του εμβολίου ανάλογα βέβαια και με την συνολική κατάσταση του ανοσοποιητικού του καθενός.

      • Απευθυνόμενος σε όλους μας, εμβολιασμένους ή μη, πρέπει να προσέχουμε να μην κολλήσουμε!
        Νεα Ελληνική μελέτη για τις επιπτώσεις του κορονοιού μετά 4 μήνες, είναι πολύ ανησυχητική και επιβεβαιώνει μια Γερμανική στις αρχές του 2020.
        Αυτά.

      • Αυτό κατάλαβες ????? Ότι ο ανεμβολιαστος έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να νοσήσει και να διασωληνωθεί και να καταλήξει δεν το αντιλαμβάνεσαι . Τόσο εγκλωβισμένος είσαι μέσα στις ιδιοληψίες σου ?

      • Μπορεί κάποιοι εμβολιασμένοι να νοσούν λόγω αδύναμου ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά δεν πεθαίνουν!
        19 ΝΕΚΡΟΙ ΧΘΕΣ, ΟΛΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ!

  • Καταλάβετε όλοι το μόνο όπλο κατά του κορωνοιου ειναι ο εμβολιασμός!!!!!!!!Σας το λέει κάποιος που νοσησε και με το που τέθηκε σε κυκλοφορία το εμβόλιο Ε Μ Β Ο Λ Ι Α Σ Τ Η Κ Ε.

  • Ρε δεν καταλαβαινουν οι αντιεμβολιαστες, παρτε το πρεφα. Τζαμπα γραφετε. Εγω εχασα καθε ελπιδα. Καλη τυχη σε ολους

    • Οσο καταλαβαινουν οι εμβολιασμενοι οτι οταν το κανουν μετα δεν σημαινει οτι παυουν να τηρουν τα μετρα και την πεταμε την μασκα στο σπιτι και την φοραμε μονο οταν το πει ο Χαρδαλακος. Συνεπως τα ιδια ειστε και οι δυο πλευρες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.