Από Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στην ΕΡΤ3 η εκπομπή Ο3 με παρουσιάστρια την Αλεξία Τζιώνα, που κατάγεται από το Μικρόβαλτο Κοζάνης

6 Σεπτεμβρίου 2021
07:26
Κανένα σχόλιο

 

Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου επιστρέφει στις οθόνες σας το Ο3.

Εκπομπή για το περιβάλλον, την επιστήμη, την έρευνα και την καινοτομία. Καθημερινά 17:00-18.00 στην ΕΡΤ3 και στο www.ertflix.gr

Καθημερινή ενημερωτική εκπομπή για το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή, την επιστήμη και την έρευνα, την τεχνολογία και την καινοτομία.

Παρουσίαση: Αλεξία Τζιώνα*

Αρχισυνταξία: Κίμων Αθανασιάδης

Διεύθυνση παραγωγής: Αθηνά Γερόλυμπου

Δημοσιογραφική Ομάδα: Αλεξία Καλαϊτζή, Ευτυχία Κωνσταντινίδου, Λεωνίδας Λιάμης, Αρετή Τασούλα, Σοφία Χριστοφορίδου

Μοντάζ: Γρηγόρης Κιουλπεκίδης, Βασίλης Διγκόλης

Σκηνοθεσία: Σήφης Νανάκης

Συμπαραγωγή ΕΡΤ3 & PAPMEDIA

https://www.facebook.com/omikrontria

241183513 255031643150570 3119145036877550205 n

* Η Αλεξία Τζιώνα είναι κόρη του Κώστα Ανδρ. Τζιώνα που κατάγεται από το Μικρόβαλτο Σερβίων Κοζάνης και της Κούλας Κουκουτσέλα από τη Δεσκάτη Γρεβενών.

mikrovalto.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.