ΑΣΠΑΙΤΕ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Σύγχρονη Σχολική Ηγεσία & Δεξιότητες στον 21ο αιώνα» Β’ Κύκλος

9 Σεπτεμβρίου 2021
13:16
Κανένα σχόλιο

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ύστερα από την επιτυχία του Α’ Κύκλου του εξ αποστάσεως Επιμορφωτικού  Προγράμματος, «Σύγχρονη Σχολική Ηγεσία & Δεξιότητες στον 21ο αιώνα», καθώς και  ύστερα από πολλά αιτήματα ενδιαφερομένων για συμμετοχή τους, ανακοινώνει την έναρξη   του Β’ Κύκλου του Επιμορφωτικού Προγράμματος «Σύγχρονη Σχολική Ηγεσία & Δεξιότητες  στον 21ο αιώνα».

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για την ανακοίνωση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.