Ατρόμητος Πτολεμαΐδας: Μετακίνηση του Γιάννη Καπετάνου στην Κ17 του ΝΠΣ Βόλος

9 Σεπτεμβρίου 2021
22:10
Κανένα σχόλιο

 

Η Ακαδημία του Ατρόμητου Πτολεμαΐδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μετακίνηση του Γιάννη Καπετάνου στην Κ17 του ΝΠΣ Βόλος.

Ο νεαρός επιθετικός, γεννημένος στις 15 Νοεμβρίου 2006, συμμετείχε στα καλοκαιρινά δοκιμαστικά του Βόλου, εντυπωσιάζοντας τους επιτελείς της ομάδας, οι οποίοι εισηγήθηκαν την απόκτησή του.

Η μεταγραφή αυτή αποτελεί την τρίτη μέσα το καλοκαίρι, μετά τους Χρήστο Μητσόπουλο (ΠΑΣ Γιάννινα Κ19) και Πέτρο Χάιτα (ΝΠΣ Βόλος Κ17) που πραγματοποιείται σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Με αυτήν την μεταγραφή επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά τόσο η καλή δουλειά που πραγματοποιείται στην Ακαδημία μας, όσο και οι καλές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί με όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
Τέλος, όλοι από τον Ατρόμητο εύχονται στον Γιάννη καλή επιτυχία με υγεία και σύντομα να τον δουν να αγωνίζεται στις κορυφαίες κατηγορίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.