Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “ O AIMΙΛΙΑΝΟΣ” – Πρόεδρος o Λότσιος Αθανάσιος           

15 Σεπτεμβρίου 2021
10:31

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “ O AIMΙΛΙΑΝΟΣ”, όπως αυτό εξελέγη από τις αρχαιρεσίες της 8ης Σεπτεμβρίου  2021, συνήλθε σε 1η συνεδρίαση την  Τρίτη 14-09-2021  και συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Λότσιος Αθανάσιος

Γ. Γραμματέας: Ντάγκας  Νικόλαος

Αντιπρόεδρος:  Mπουκάλης  Δημήτριος

Ταμίας:  Πλίκας Παναγιώτης

Έφορος χορευτικού: Παντόπουλος Παύλος

Δημόσιες Σχέσεις: Νασιάδης Θωμάς Μάκης

Αναπληρωτής  Γραμματέας: Τέγος Αθανάσιος

     O Πρόεδρος                                                         Ο Γ. Γραμματέας

 Λότσιος Αθανάσιος                                                Ντάγκας Νικόλαος

Ένα σχόλιο

  • Πρόκειται για το 16ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. 16 Διοικητικά Συμβούλια, 16 άρρενες πρόεδροι. Στο νυν 16ο όλα τα μέλη άρρενες, το ίδιο συνέβη και στο 7ο Διοικητικό Συμβούλιο (1997-1999. Από τα 7 μέλη τα τέσσερα είναι νεοιεισερχόμενα. Τα υπόλοιπα τρία με θητείες οκτώ, πέντε, δύο. Καιρός είναι στο 17ο Διοικητικό Συμβούλιο την προεδρία να την αναλάβει γυναίκα. Με εκτίμηση Βασίλης Αποστόλου πρώην γραμματέας του συλλόγου με τρεις θητείες ως γραμματέας με διαφορετικούς προέδρους και την τέταρτη θητεία ως αντιπρόεδρος (συνολικά οκτώ έτη)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.