Τιμητικό έπαινο καθώς και το 1ο βραβείο στο 2nd International Congress “Sports Cardiology 2021” απέσπασε η Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης – Συγχαρητήριο μήνυμα της Διοίκησης

16 Σεπτεμβρίου 2021
10:13
Κανένα σχόλιο

H Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου Κοζάνης συμμετείχε στο 2nd International Congress “Sports Cardiology 2021” με δύο αναρτημένες ανακοινώσεις.

1) “Χρήση της καρδιαγγειακής τηλεαποκατάστασης σε ασθενείς με Καρδιακή Ανεπάρκεια ως μεθόδου αναπλήρωσης της κλασικής δια ζώσης λόγω της πανδημίας Covid-19”.

2) “Επιδημιολογική μελέτη επίπτωσης ηλεκτροκαρδιογραφικών παθολογικών ευρημάτων κατά τον προαθλητικό έλεγχο νεαρών εφήβων και ενηλίκων ποδοσφαιριστών στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας”.Η Διοίκηση του Nοσοκομείου Κοζάνης συγχαίρει τους ιατρούς της Καρδιολογικής Κλινικής μας, για τη συμμετοχή τους σε διάφορα διεθνή επιστημονικά φόρουμ, ιδίως δε όταν αυτές βραβεύονται, όπως η πρώτη από τις παραπάνω, η οποία απέσπασε τιμητικό έπαινο καθώς και το 1ο βραβείο του προαναφερόμενου διεθνούς συνεδρίου.

Είμαστε υπερήφανοι ως διοίκηση, τόσο για τις προσπάθειες που καταβάλει το προσωπικό του Νοσοκομείου για την καλυτέρευση των παροχών υπηρεσιών υγείας στους συμπολίτες μας, όσο και για το επιστημονικό έργο που παράγεται σε αυτό, δεσμευόμενοι ταυτόχρονα ότι θα στηρίζουμε και μελλοντικά παρόμοιες επιστημονικές δραστηριότητες.

                                                                                            Εκ της Διοικήσεως

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.