2ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης: Συγχαίρουμε θερμά το μαθητή της Γ” τάξης του σχολείου μας, Μιχάλη Βοριαζίδη του Θεοχάρη, για τη μεταγραφή του στην Σλάβια Πράγας

24 Σεπτεμβρίου 2021
13:53

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της 8ης’ Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, πραγματοποιήθηκαν, σήμερα στο σχολείο μας, αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις. ‘Ολοι οι μαθητές συμμετείχαν σε δράσεις, όπως περπάτημα, χορό, ατομικά και ομαδικά αθλήματα.

Με την ευκαιρία αυτή, συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή της Γ” τάξης του σχολείου μας, Μιχάλη Βοριαζίδη του Θεοχάρη, για τη μεταγραφή του στην Σλάβια Πράγας, μία από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες της Τσεχίας. Ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και δύναμη ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του στη νέα του ομάδα παράλληλα με την προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η διάκρισή του αυτή μας κάνει περήφανους και τον χαιρόμαστε ως έναν ακόμη εκπρόσωπο της χώρας μας στο εξωτερικό.

4 σχόλια

  • που κολλαει το σχολειο στη μετεγγραφη; παιδαγωγικό ή εθνικό θεμα είναι;
    αν αυριο πάρει το μαστερ σεφ θα βγαλετε ανακοινωση;

  • Πιστεύω ότι η ανακοίνωση βγήκε στα πλαίσια της 8ης πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού και ο Μιχάλης ήταν και μαθητής του σχολείου αυτού άρα τι δεν καταλαβαίνετε?

    • αρα συμφωνεις μαζι μου. στα πλαισια της ημερας σωστης διατροφης να δωσουμε συγχαρητηρια αμα κερδισει το μαστερ σεφ!

      η μετεγραφη ειναι ατομικη υποθεση δεν εγινε στα πλαισια σχ διαγωνισμου ή σχολικων αγωνων. αμα ειναι τα σχολεια της θεσνικης να βγαινουν να δινουν συγχαρητηρια για τα πρωταθληματα του παοκ u17 u15 κοκ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.