kozan.gr: Νέο αιχμηρό σχόλιο του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την χρονικά καθυστερημένη ανακοίνωση της ΓΣΕΕ σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

27 Σεπτεμβρίου 2021
15:08

 

Νέο αιχμηρό σχόλιο, μέσω facebook, του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη για την χρονικά καθυστερημένη ανακοίνωση της ΓΣΕΕ σε σχέση με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ.

 

 

10 σχόλια

  • ΤΟ 2017,ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ 17% ΠΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΓΙΩΡΓΟ?ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ.ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ,Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ Η Δ.Ε.Η..ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ(ΑΛΛΟ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΩΛΗΣΗ),ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.ΑΛΛΟΥ ΡΑ.

    • Φίλε Κώστα μάλλον έχεις επιλεκτική μνήμη το 2017 που επικαλείσαι την πώληση ενός μέρους της ΔΕΗ ήμασταν ακόμα στα μνημόνια η οποία έχει συμφωνήσει η άλλη νδ ως προαπαιτούμενο. Η σημερινή πώληση τι είναι που η μετοχή της ΔΕΗ έχει φτάσει στα τάρταρα από 10,9 έπεσε στα 7 μέσα σε δέκα μέρες; Η σημερινή νδ για πιο λόγο πουλάει εξολοκλήρου τη ΔΕΗ;

      • Η ΔΕΗ νομίζω όπως και κάθε τι δημόσιο είτε ακίνητα είτε επιχείρηση , έχει περάσει με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου για 99 χρόνια ,στο υπερταμειο και κάθε τι που πωλείται, το τίμημα πηγαίνει για την εξόφληση του χρέους.

      • Ο φιλος σου ο τσιπρας υποσχεθηκε οτι αν εκλεγει θα σκισει τα μνημονια,οποτε για ποια προαπαιτουμενα μιλας,αντιθετα υπεγραψε το 3 και χειροτερο μνημονιο!! Το 2019 ειχαμε εκλογες και ο λαος τον εστειλε σπιτι του επειδη εκανε ακριβως τα αντιθετα απο αυτα που ειχε υποσχεθει το 2015!!

  • Ο απλος λαος ,να το παρετε χαμπαρι χαιρεται που πουληθηκε η ΔΕΗ και καθε κρατικη επιχειρηση.Πρεπει να μπει τελος στους κρατικοδιαιτους.Ολα στους ιδιωτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.