Koζάνη: Η INTERACTIVE σας καλεί να λάβετε μέρος στο νέο Voucher 30 – 49 ετών, με αμοιβή 2.520 ευρώ

28 Σεπτεμβρίου 2021
16:21
Κανένα σχόλιο

 

Η INTERACTIVE, σας καλεί να λάβετε μέρος στο νέο Voucher 30 – 49 ετών, με αμοιβή 2.520 ευρώ για το οποίο έχει δημοσιευτεί το μητρώο ωφελουμένων.

Το εν λόγω Voucher ανέργων αφορά 10.000 ωφελούμενους που πρόκειται να λάβουν ως αμοιβή για τη συμμετοχή τους το ποσό των 2.520 ευρώ.

Το πρόγραμμα αφορά: «Συμβουλευτική, Υποστήριξη, Κατάρτιση, Πιστοποίηση και Προώθηση στην Απασχόληση Ανέργων ηλικίας 30 – 49 ετών σε τεχνικές δεξιότητες κλάδων αιχμής».

Για περισσότερες πληροφορίες και για τα αποτελέσματα της αίτησής σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

INTERACTIVE LEARNING

Ειρήνης & Δρίζη 1, (Πεζόδρομος Κοζάνης)

Τηλ: 24610 49116

[email protected]

www.interactive.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.