Αρρυθμία και ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης σε Κοίλα, Ν. Νικόπολη, Σιδερά, Λιβερά. την Κυριακή 3 Οκτωβρίου λόγω διακοπής ρεύματος.

1 Οκτωβρίου 2021
14:51

Η ΔΕΥΑ Κοζάνης πληροφορεί ότι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 λόγω της διακοπής ρεύματος που θα πραγματοποιηθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. από τις 08.00 μέχρι τις 15.00, θα υπάρξει αρρυθμία και ενδεχόμενη διακοπή στην υδροδότηση των οικισμών των Κοίλων, της Νέας Νικόπολης, των Σιδερών και των Λιβερών.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Ένα σχόλιο

  • καλημέρα,δεν ξέρω αν η βλαβη που ανακοινώσατε,έχει να κάνει και με την μειωμένη ροή ,που από χθες έχουμε στην οδό Αγράφων,ή αν πρόκειτε για καινούγια βλάβη,προσπαθώ να ενήμερωθώ και δεν είναι κανένας υπάλληλος εύκαιρος για να μας ενήμερώσει, για το τί ακρίβώς είναι!!!!!Παρακάλω η μείωμένη ροή συνεπάγεται και εισρροή διαφόρων μικροβίων στο πόσιμο δίκτυο,και μάλιστα εν μέσω αύξησεις των κρουσμάτων!!!!!όχι μόνο τοθ covid-19,αλλά και ένα πλήθως άλλων μικροβιακών μολύνσεων π.χ. γαστρεντερίτιδες κλπ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.