22 νέες θέσεις επικουρικών ιατρών εγκρίθηκαν για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης

6 Οκτωβρίου 2021
15:10

Είκοσι δύο (22) νέες θέσεις επικουρικών ιατρών εγκρίθηκαν για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Οι θέσεις είναι διάρκειας τριών (3) και δύο (2) ετών, αντίστοιχα, είναι δε σχέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του Νοσοκομείου. Έρχονται δε ταυτόχρονα με τις επιπλέον πέντε (5) θέσεις μονίμων ιατρών ΕΣΥ του Νοσοκομείου μας, των οποίων η προκήρυξη είναι ακόμη ανοικτή από τις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι ειδικότητες, οι οποίες ανοίχθηκαν για τους επικουρικούς ιατρούς είναι οι παρακάτω:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

2

24 ΜΗΝΕΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΕΠ

3

36 ΜΗΝΕΣ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΕΠ

3

36 ΜΗΝΕΣ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ-ΦΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ

1

36 ΜΗΝΕΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ Ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ Ή ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΘ

4

36 ΜΗΝΕΣ

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ

1

24 ΜΗΝΕΣ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ

2

24 ΜΗΝΕΣ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ

1

24 ΜΗΝΕΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

2

24 ΜΗΝΕΣ

ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ

1

24 ΜΗΝΕΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

1

24 ΜΗΝΕΣ

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ

1

24 ΜΗΝΕΣ

ΣΥΝΟΛΟ

22

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι, ο αριθμός των 22 ιατρών που μας εγκρίθηκαν, είναι αριθμητικά ο μεγαλύτερος από όλα τα Νοσοκομεία της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, όπου ταυτόχρονα προκηρύσσονται οι εξής θέσεις: 12 για το Γ.Ν.Θ. Παπαγεωργίου, 14 για το Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου, 8 για το Γ.Ν.Θ. Γεννηματάς, 5 για το Γ.Ν.Θ. Άγιος Δημήτριος, 1 για το Ψ.Ν.Θ., 12 για το Γ.Ν. Κατερίνης, 7 για το Γ.Ν. Βέροιας, 4 για το Γ.Ν. Νάουσας, 9 για το Γ.Ν. Έδεσσας, 8 για το Γ.Ν. Γιαννιτσών, 9 για το Γ.Ν. Πτολεμαΐδας, 7 για το Γ.Ν. Γρεβενών, 6 για το Γ.Ν. Καστοριάς και 8 για το Γ.Ν. Φλώρινας, ήτοι συνολικά 132 θέσεις για τα Νοσοκομεία καθώς και 12 θέσεις για τα Κέντρα Υγείας.

Καλούμε τους ενδιαφερόμενους, ακόμη δε περισσότερο τους συμπολίτες μας ιατρούς, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για την εγγραφή τους στον ηλεκτρονικό κατάλογο επικουρικών ιατρών της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα της, iatrika3ype@gmail.com στη διαδρομή Επικουρικοί Ιατροί της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας.

4 σχόλια

  • Μόλις σας ξεμπρόστιασε ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ για έλλειψη γιατρών, βγάζετε ανακοινώσεις… Γιατρούς θέλουμε, όχι ανακοινώσεις… το Νοσοκομείο έχει ελλείψεις γιατρών και κάποιοι σφυρίζουν αδιάφορα… Δεν είναι τυχαίο που ο Μητσοτάκης καρατόμησε όλη την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας…

    • Που να βρεθουν οι επικουρικοι γιατροι, αφου στον πινακα για Κοζανη σχεδον δεν υπαρχει κανεις;Και με αυτους τους μισθους,γιατι να ερθουν;Κινητρα,κινητρα και παλι κινητρα.Μονο ετσι υπαρχει πιθανοτητα να γραφτουν στους πινακες επικουρικοι γιατροι για Κοζανη.

      • Όταν ένας Διευθυντής Ιατρός ΕΣΥ έχει μικρότερες αποδοχές από έναν ειδικευόμενο στη Γερμανία,σε λίγα χρόνια που θα συνταξιοδοτηθούν οι υπηρετούντες ,απλά δεν θα υπάρχουν ιατροί στα νοσοκομεία της περιφέρειας!

    • Φιλότιμη η προσπάθεια!! Επικουρικοι που δεν θα έρθουν!! Πάνω από 20 μόνιμοι ιατροί που φυγανε τα δυο τελευταία χρόνια!! ΜΟΝΙΜΟΙ… Η συνέχεια του αφηγηματος δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας δυστυχώς. Το Δημόσιο συστημα Υγειας, ιδιαίτερα στη περιφέρεια μας έχει ανάγκη δομικών αλλαγών. Αν θέλουμε να υπάρχει!! Θέλουμε??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.