kozan.gr: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 82 ετών ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης Γεώργιος Δαβιδόπουλος

6 Οκτωβρίου 2021
21:46

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, έφυγε από την ζωή, σήμερα Τέταρτη 6/10, σε ηλικία 82 ετών, ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ν. Κοζάνης Γεώργιος Δαβιδόπουλος. Γεννήθηκε στο Βατερό Κοζάνης το 1939. Εκπαιδευτικός μέσης εκπαίδευσης. Μέλος της νεολαίας του Κέντρου, διατέλεσε γραμματέας της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ το 1974 και διατέλεσε μέλος της ΝΕ του κόμματος στην Κοζάνη. Εκλέχθηκε και διετέλεσε βουλευτής στο Ν. Κοζάνης την περίοδο 1981 – 1989. Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί την Παρασκευή 8/10 στο Βατερό Κοζάνης.

kozan.gr

 

9 σχόλια

    • Κι εγώ νομίζω δεν είναι η πολιτική πορεία αλλά η εκπαιδευτική που τον έκανε μεγάλο. Ήταν άριστος επιστήμονας κι άριστος εκπαιδευτικος. Μεγάλο χάρισμα! Ένα μεγάλο μυαλό! Σπάνιο! Καλό Παράδεισο κι ευχαριστώ για τις γνώσεις!

  • Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.ΚΑΛΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΕΡΜΑΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ.ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Κ.ΚΑΘΗΓΗΤΑ.

  • ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ,
    ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΑΛΛΑ , ΚΥΡΙΩΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ ΣΟΥ

  • Καλό παράδεισο! Συλληπητήρια στους οικείους του.Εξαιρετικος άνθρωπος επιστήμονας καθηγητής και πολιτικός!Από αυτούς τους χαρισματικός ανθρώπους…

  • ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ. Ν.Ι.Χ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.