Ευχαριστήριο της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας

9 Μαΐου 2017
14:04

Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου 2017 …τέσσερα σεμινάρια Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή…144 συμπολίτες μας ..πιστοποιημένοι ανανήπτες …. Είκοσι ώρες εκπαίδευσης ….προσπάθειας….από 35 μέλη της ομάδας.. μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο …καθαρά εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια.

Η προσπάθεια της ομάδας μας, τα τελευταία χρόνια, έχει ως αποτέλεσμα, συνολικά να έχουν πιστοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας κοντά στα 1.000 άτομα στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή… η προσπάθεια συνεχίζεται …

Ευχαριστούμε θερμά : Τον Δήμο Εορδαίας και το Δ.Σ του Ειδικού Εργαστηρίου Κοζάνης (παράρτημα Πτολεμαΐδας) για την παραχώρηση του κτιρίου Βούλγαρη, για την διεξαγωγή των σεμιναρίων Το αρτοποιό Κεβρεκίδη – Βρυζίδου στην Πτολεμαΐδα Το αρτοποιό Χατζής στην Ολυμπιάδα Εορδαίας Την Μπισκοτοποιία ΧΑΝΟΓΛΟΥ Α.Ε στην Πτολεμαΐδα Τα Ζαχαροπλαστεία Σιδηρόπουλος στην Πτολεμαΐδα Το Ζαχαροπλαστείο Zoomserie στην Πτολεμαΐδα Την Κάβα Ποτών και Αναψυκτικών Σαλονικίδη στην Πτολεμαΐδα Το τυπογραφείο Τσαβδαρίδη στην Πτολεμαΐδα.

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στο πολύτιμο έργο σας .
    Παράδειγμα προς μίμηση .
    Ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές της ομάδα σας για την εθελοντική τους προσφορά .
    Καλή συνέχεια στο εθελοντικό σας έργο
    Μπράβο σε όλους σας .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.