Κανονικά η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στα Γρεβενά, σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα

27 Οκτωβρίου 2021
14:42

Από το Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 28-10-21, ημέρα τιμής του «ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ 1940», η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί κανονικά σύμφωνα με το ανακοινωθέν πρόγραμμα.

Επιπλέον, εφιστούμε την αυξημένη προσοχή των πολιτών στα τηρούμενα μέτρα προστασίας για την αποτροπή μετάδοσης της νόσου Covid-19, δεδομένων των εξαιρετικών συνθηκών που βιώνουμε τα τελευταία σχεδόν 2 χρόνια, σεβόμενοι τις προσταγές της Πολιτείας για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης για την υγεία των συμπατριωτών μας, τιμής και περηφάνειας για την Ημέρα της Σημαίας, καλούμε τους πολίτες των Γρεβενών να χαρούν και να καμαρώσουν τις προελαύνουσες σημαίες σεβόμενοι όλοι μας πρώτα και πάνω από όλα τον συνάνθρωπό μας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

                                                                                  ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.