kozan.gr: Γ. Μαγιάγκας (Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Προγραμματισμού Δήμου Βοΐου) για Γ. Τσιούμαρη: “Η απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και του συγκεκριμένου Αντιπεριφερειαρχη να μη διεξαχθούν στην ουσία παρελάσεις στο Βόιο τη θεωρώ εντελώς απαράδεκτη”

27 Οκτωβρίου 2021
16:23

Η απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και του συγκεκριμένου Αντιπεριφερειαρχη να μη διεξαχθούν στην ουσία παρελάσεις στο Βόιο τη θεωρώ εντελώς απαράδεκτη, όταν το επιδημιολογικο φορτίο στο Δήμο μας είναι εξαιρετικά χαμηλό. Πόσο μάλλον όταν η απόφαση αυτή έρχεται παραμονή της παρέλασης και όλοι οι γονείς έχουν προμηθευτεί τα απαραίτητα για την αυριανή μέρα. Αλήθεια, το να βάλεις να παρελάσουν μόνο οι σημαιοφόροι και να παρακολουθούν χιλιάδες άτομα τι εξυπηρετεί; Όσον αφορά για την 4η Νοεμβρίου να ξεκαθαρίσουμε ότι την απόφαση για αν θα διεξαχθεί ή όχι η παρέλαση την παίρνει ο Δήμος καθότι τοπική αργία, ενώ για την 28η Οκτωβρίου η απόφαση είναι της Αντιπεριφερειας.

 

9 σχόλια

  • Χα χα χα!ο ΤΣΙΟΥΜΑΡΙΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ Η ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ!! ΑΥΤΟ ΘΈΛΟΥΜΕ?

  • Γεροί να είμαστε και θα κάνουμε ξανά παρελάσεις.
    Δεν χάνετε ευκαιρία να “φαγωθείτε”.
    Ηρεμήστε. Καταλαβαίνουμε τον δισταγμό του κάθε υπευθύνου και κατανοούμε τις αποφάσεις τους.
    Μία μαθήτρια.

  • Καλά τα λες, αλλά την απόφαση δεν τη βγάζει μόνο ο τσιουμαρης αλλά έχει έγκριση από τον αρχηγό σου, το Γιώργο (με τις κοτούλες και τους κηπάκους)…

  • Έχει απόλυτο δίκιο ο κύριος Μαγιαγκας…οι γονείς έκαναν έξοδα και κόπο δε γίνεται ο κάθε Τσιουμαρης να τα χαλάει τελευταία στιγμή

    • Ας μάθει ο κ. Μαγιαγκας ποιός έχει την αρμοδιότητα διεξαγωγής της παρέλασης στο Βόιο δηλαδή στο Δήμο του και μετά να μιλάει. Η αρμοδιότητα ανήκει στο Δήμο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.