IEK VOLTEROS – Κοζάνη: Bartending Seminar

13 Νοεμβρίου 2021
13:16
Κανένα σχόλιο
 Το επάγγελμα του bartender βρίσκεται σε άνθηση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ζούμε στη 2η χρυσή εποχή του cocktail, όπως ονομάζουμε τα τελευταία χρόνια, και οι ευκαιρίες για εργασία πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Ωστόσο, το ίδιο συμβαίνει και με τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, όπου χρειάζονται επαγγελματίες bartenders με γερές βάσεις εποχή των cocktails.
 Μαζί όμως ζούμε και την εποχή την εντοπιότητας. Η νέα παγκόσμια τάση τόσο στη γαστρονομία όσο και στο bartending έχει για motto της τη φράση “think global, act local”.
Online κράτηση & πληροφορίες: https://bit.ly/30a4bm9
Τηλ.Κέντρο: 24610.28197

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.