kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Επιλογή προτίμησης ή ανάγκης, από τον Γ. Κασαπίδη, ο νέος/νέα Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας;

14 Νοεμβρίου 2021
14:57

Aποδέκτης αρνητικών απαντήσεων, μιας σειράς προσώπων της παράταξής του, για τη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, φέρεται να έχει γίνει ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης ο οποίος εν τέλει δείχνει ότι μάλλον θα πάει σε μια επιλογή ανάγκης παρά προτίμησης. Τελικά ποιος ή ποια θα είναι; Κ. Κυριακίδου, Β. Άμπας, ή κάποιο άλλο πρόσωπο “έκπληξη”, της τελευταίας στιγμής; Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε κι επίσημα.

Η Χύτρα

 

8 σχόλια

  • Να βάλει τον κανένα απο τον ίδιο,την παράταξη του και τον συνδυασμό του πιο αισθήτη θα είναι η παρουσία ενός αόρατου.

  • Αφου εισεπραξε ενα μεγαλο ΟΧΙ απο γκατζαβελη-κοσσε και κανα 2 ακομα δεν βρισκει και παει σε λυση αναγκης,ο ανθρωπος ειναι ασχετος και τα εκανε μανταρα,ας αφηνε την Ντιο εκει αλλα τον κοβει;ΟΧΙ αν τον εκοβε θα κρατουσε τους γκατζαβελη-σαββοπουλο,ουτε τα βασικα δεν ξερει και θελει διπλα του οσφυοκαμπτες να του λενε σε ολα ΝΑΙ.

  • Γιώργη άσε τα απεριτηφ και ξυπνά τον γηγαντα της δυτικής Μακεδονίας έχεις είδη αργισει πόλη Σάκης……ξέρεις εση καλητερα απ’ όλους στο χέρι σου είναι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.