Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 19/11/2021 σύσκεψη στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση με τους Δημάρχους Βελβεντού Μανώλη Στεργίου, Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του εκπροσώπου του Δήμου Βοΐου Βασίλη Αλεξανδρή, στο Υπουργείο της Πλατείας Συντάγματος. Η σύσκεψη οργανώθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή του Νομού Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Βελβεντού Γιώργος Αχίλλας και ο Προεδρος της Κοινότητας Βελβεντού Θανάσης Αθανασόπουλος. Παρών και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Σερβίων Γιάννης Μπασιάς-Τσιουχάρας.
Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν το κοινό αίτημα των τριών Δήμων να δικτυωθούν με το φυσικό αέριο, για θέρμανση και άλλες χρησεις, και οι τρόποι χρηματοδοτησης των σχετικών έργων υποδομής και στους τρεις Δήμους.
Απώτερος στόχος όλων είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Εκ μερους του Δήμου Βελβεντού ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Παπαθανάση διότι άκουσε με προσοχή τα αιτήματα των τριών κοινωνιών με διάθεση να τα επιλύσει και τον βουλευτή Γ. Αμανατίδη για την οργάνωση της σύσκεψης.