Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΕΕ με θέμα τη στελέχωση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Δεσκάτης στην ΠΕ Γρεβενών

29 Δεκεμβρίου 2021
13:27
Κανένα σχόλιο

 Σύμφωνα με σχετική επιστολή του Δήμου Δεσκάτης, ο μοναδικός υπάλληλος που εργάζεται στο Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Δεσκάτης έχει υποβάλλει αίτημα για συνταξιοδότηση λόγω γήρατος.

 Σημειώνεται ότι το πλησιέστερο γραφείο εξυπηρέτησης των κατοίκων της Δεσκάτης, δηλαδή αυτό της Τοπικής Διεύθυνσης Γρεβενών που βρίσκεται στην πόλη των Γρεβενών, απέχει 60 χιλιόμετρα από την πόλη της Δεσκάτης με οδικό δίκτυο δύσβατο και καιρικές συνθήκες συνήθως δύσκολες, λόγω της μακράς διάρκειας του χειμώνα στην περιοχή, γεγονότα που από μόνα τους επιτείνουν το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στην πιθανή περίπτωση της μη άμεσης στελέχωσης του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Δεσκάτης.

 Μάλιστα, ο χώρος όπου στεγάζεται και λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Δεσκάτης βρίσκεται εντός του Δημαρχείου του Δήμου Δεσκάτης, που έχει παραχωρηθεί δωρεάν γι’ αυτό το λόγο, καθεστώς για το οποίο ο Δήμος Δεσκάτης προσφέρεται να συνεχιστεί και μελλοντικά.

  ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός σε ποιες ενέργειες θα προβεί η κυβέρνηση, για την άμεση στελέχωση του Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης Δεσκάτης με το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Δήμου Δεσκάτης.

Οι Βουλευτές

Στολτίδης Λεωνίδας

Δελής Γιάννη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.