Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πρωτοχωρίου Έφη Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου αποχαιρετά τον Ανδρέα Ιορδανίδη

13 Ιανουαρίου 2022
09:20

 

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα έναν νέο συγχωριανό και αξιόλογο συνάνθρωπο μας, που η στάση της ζωή του αποτελεί πρότυπο για όλους μας!

Ο Ανδρέας ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας που ξεχώριζε για το ήθος και την εργατικότητα του.

Παρά το μεγάλο του έργο ήταν πάντα ταπεινός!

Μετά από επικοινωνία τον Σεπτέμβρη για τη συμμετοχή του σε μια δράση είχαμε πει ότι θα συνεργαστούμε σε κάποια νέα αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε!

 

Θα είμαστε πάντα περήφανοι γι αυτόν!

Συλλυπητήρια στην οικογένεια.
Καλό ταξίδι Ανδρέα!

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Πρωτοχώρι Κοζάνης.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.