kozan.gr: Σέρβια Κοζάνης: Toν εξαπάτησαν κι απέσπασαν από τον τραπεζικό του λογαριασμό 27.000 ευρώ

19 Ιανουαρίου 2022
21:11
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, απάτη με θύμα έναν άνδρα από την περιοχή των Σερβίων σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο. Ο γιος του είχε αναρτήσει μια αγγελία πώλησης ανταλλακτικών, σε δημοφιλές site, πανελλήνιας εμβέλειας κι άγνωστος τηλεφώνησε στο θύμα προσποιούμενος ότι ενδιαφέρεται για την αγγελία που είχε αναρτήσει ο γιος του και με διάφορα τεχνάσματα κατάφερε να του αποσπάσει τους κωδικούς του προσωπικού του λογαριασμού στην τράπεζα, «ξαφρίζοντας» εν συνεχεία το ποσό των 27.000 ευρώ. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και δεν θα πρέπει για κανένα λόγο και με κανέναν τρόπο να παραχωρούν σε τρίτους οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να θέσει σε κίνδυνο περιουσιακά τους στοιχεία, προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς κτλ..

kozan.gr

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.