Σύλληψη 3 ατόμων σε περιοχή της Καστοριάς για κλοπή, που είχαν διαπράξει νωρίτερα σε βάρος ηλικιωμένου, σε περιοχή των Γρεβενών

20 Μαΐου 2017
11:47
Κανένα σχόλιο

Από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, συνελήφθησαν -3- ημεδαποί, εκ των οποίων -2- γυναίκες 47, 67 χρόνων και ένας 60χρονος άντρας, για κλοπή που διαπράχθηκε σε βάρος 75χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, χθες (19-05-2017) το πρωί οι ανωτέρω ημεδαπές αφού επισκέφθηκαν τον 75χρονο στην οικία του σε περιοχή των Γρεβενών, κατάφεραν να του αφαιρέσουν με τη μέθοδο της απασχόλησης το χρηματικό ποσό των -125- ευρώ, ενώ ακολούθως επιβιβαζόμενες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανέμενε ο 60χρονος συνεργός τους, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν άμεσα σε περιοχή της Καστοριάς και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε το ανωτέρω αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον παθόντα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.