Το πρώτο επεισόδιο, διάρκειας 20 λεπτών, της καινούριας σειράς “SURVIVOR Kozani Series” (Bίντεο)

27 Μαΐου 2017
15:49

Το πρώτο επεισόδιο, διάρκειας 20 λεπτών, της καινούριας σειράς “SURVIVOR Kozani Series”

Διαβάστε εδώ σχετικά με το Survivor της Κοζάνης

14 σχόλια

  • Μπράβο στα παιδιά για το μεράκι τους και το χιούμορ τους και συγχαρητήρια. Κρίμα όμως για την ουσία του πράγματος. Αντί να τους απασχολεί το μέλλον τους, η μόρφωση τους και η καριέρα, αντί να διοχετεύσουν την ενέργεια τους σε κάτι που θα βοηθήσει τους ίδιους, ασχολούνται με τηλεσκουπίδια που δεν έχουν ούτε μέλλον ούτε προοπτική για αυτούς. Και πάλι κρίμα για την κατάντια της κοινωνίας μας.

    • Αφήστε τα παιδιά να διασκεδάσουν με ό,τι αυτά θέλουν. Φτάνει που ασχοληθήκατε εσείς με τα σοβαρά προβλήματα της κοινωνίας και της οικονομίας και τα κάνατε, άιντε να μην πω καλύτερα. Κοιτάξτε τι χώρα παραδίδετε σε αυτά τα παιδιά και κατεβάστε τα κεφάλια. Εγώ ποτέ δεν είδα παιδί να μου κλέψει τη σειρά σε δημόσια υπηρεσία, κατάστημα ή τράπεζα. Μόνο συνταξιούχοι το έχουν για χόμπι αυτό.

      • Αυτό ακριβώς! Δεν είδες ποτέ παιδί σε δημόσια υπηρεσία, κατάστημα ή τράπεζα. Δεν ξέρουν καν τι είναι. Το survivor όμως το ξέρουν καλά. Και μαθαίνουν τα πισόπλατα μαχαιρώματα και το “ο θάνατος σου η ζωή μου”. Ωραία διασκέδαση προτείνετε στα παιδιά…Εύγε παιδαγωγέ μου!

    • Όσο τηλεσκουπίδι και να ειναι, τουλάχιστον έκανε μερικά παιδιά να αφήσουν λίγο το τάμπλετ και την τηλεόραση και να βγουν στις αλάνες να στήνουν πίστες survivor.

    • θελω να σε ενημερωσω πως τα παιδια (τουλαχιστον τα 2 που γνωριζω εγω) δεν ασχολουνται μονο με τηλεσκουπιδια Εχουν παρει μερος σε πολλες δραστηριοτητες π.χ θεατρικες παραστασεις με κοινωνικο μηνυμα. Δικαιωμα σου να κρινεις αυτο αυτο που βλεπεις…αλλα I’m just saying… Εγω θα πω μπραβο που στα σουρδοπαιδα! <3

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.