kozan.gr: Xύτρα Ειδήσεων: Όταν οι προτάσεις, ενός, άλλοτε(;), στενού συνεργάτη, “σκοντάφτουν”!

30 Μαΐου 2017
12:57

Η πρόταση με την οποία ολοκληρώνεται η χθεσινή ανακοίνωση της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης, περί του συνοπτικού απολογισμού του Δ.Σ., για την περίοδο Απριλίου 2015 – Μαρτίου 2017, είναι ενδεικτική του κλίματος, στις σχέσεις, μεταξύ των άλλοτε δύο στενών συνεργατών, Λ. Ιωαννίδη και Λ. Τσικριτζή. Όπως σημειώνεται, από το συντάκτη της ανακοίνωσης κι άλλοτε πολιτικού μέντορα του δημάρχου Κοζάνης: Δυστυχώς οι προτάσεις αυτές – εννοώντας προς το δήμο Κοζάνης – έχουν σκοντάψει για λόγους που δεν είναι του παρόντος”. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο Λ. Τσικριτζής, φέρεται να καταλογίζει μια σειρά από παρεκκλίσεις και λοξοδρομήσεις του σημερινού δημάρχου Κοζάνης, σε μια σειρά από ζητήματα. Πλέον κι εκείνος, μετά την Τάσα Σιόμου & τον Τάσο Γκλούμπο, που δημιούργησαν την “Κίνηση” και είχαν τη  ιδέα για την υποψηφιότητα του Λ. Ιωαννίδη, διατηρεί, καθαρά, τυπικές σχέσεις με το σημερινό δήμαρχο Κοζάνης. 

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • Αυτά είναι τα αποτελέσματα της …παύσης της κ.Φτάκα, συζύγου του κ.Τσικριτζή, Όποιος έχει μάτια βλέπει και όποιος έχει αυτιά ακούει…
    Τι να κάνουμε κ.Τσικριτζή, αυτά έχει η ζωή και η πολιτική, βεβαίως-βεβαίως!
    Ρόδα είναι και γυρνάει!

  • Το κίνημα το εκφυλισαν οι δεξιόι φίλοι του Δημάρχου, οι κουμπαροι, οι γραμματεις…. Και έμειναν οι οικολόγοι απ εξω

  • Ποτέ δεν μας ενημέρωσες δημόσια και συγκεκριμενα κ.Λαζο για τα εμποδια εκ μέρους του δήμου και τα πρόσωπα που εμπλέκονται.Ουτε και τώρα το κανεις! Βλέπεις οσο η κ.Φανή είχε το αξίωμα δε γινόταν να στεναχωρησεις το πρωην πουλεν που τώρα βρήκε καινούργιους πατρόνους!Κρίμα παντως γιατι μ αυτά και μ αυτά χανεται η αξιοπιστία της οικολογικής κινησης

  • πριν ήταν μεντορας.. τωρα ο δημαρχος εχει αλλους μεντορες.. παντα πρεπει να χρειαζεται καποιον να τον πατροναρει.. βγαλτε το συμπερασμα σας.. ανοιγουμε το στομα μας και λεμε οτι θελουμε η οτι μας βολευει.. και μιλαμε για μνημονια (που ουτε και αυτα τα εχουμε διαβασει!!-γιατι να το κανουμε αλλωστε!!)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.