Στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές του Δήμου Αμυνταίου βρέθηκε ο Βουλευτής Φλώρινας Κ. Σέλτσας

30 Μαΐου 2017
13:09
Κανένα σχόλιο

Στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές του Δήμου Αμυνταίου βρέθηκε ο Βουλευτής Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας. Την Κυριακή 28/5/2017 επισκέφτηκε τον Άγιο Παντελεήμονα και την Τρίτη 30/5/2017 τη Βεγόρα. Μεγάλο μέρος των καλλιεργειών της περιοχής υπέστη σοβαρές ζημιές εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων των προηγούμενων ημερών. Ο κ. Σέλτσας είδε από κοντά τις ζημιές στην αγροτική παραγωγή που σε ορισμένες καλλιέργειες είναι ολοκληρωτικές, όπως στις καλλιέργειες των κερασιών. Παράλληλα, συζήτησε με εκπροσώπους του Συνεταιρισμού Αμπελουργών Αγίου Παντελεήμονα, την κα. Διαμάντω Κρητικού αλλά και πολλούς παραγωγούς της περιοχής και εξετάστηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ανακούφιση των πληγέντων με την άμεση δρομολόγηση των διαδικασιών καταγραφής των ζημιών και καταβολής των αποζημιώσεων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.