kozan.gr: Τρίτο σκηνικό αντιπαράθεσης μεταξύ Καρυπίδη – Ζεμπιλιάδου, στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου για τις εξελίξεις στην ΔΕΗ – Η συζήτηση για το αν η σύμπραξη του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα είναι πώληση – Δείτε τι ειπώθηκε και για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού (Βίντεο)

30 Μαΐου 2017
15:28

Τρίτο σκηνικό αντιπαράθεσης μεταξύ Καρυπίδη – Ζεμπιλιάδου, στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου για τις εξελίξεις στην ΔΕΗ. Οι τόνοι αντιπαράθεσης “ανέβηκαν” όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στο αν η σύμπραξη του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα είναι πώληση. Δείτε τι ειπώθηκε και για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού:

3 σχόλια

  • Όσα στηρίγματα και να προσπαθεί να δώσει ο ψευτοΘοδωρος στον Τσίπρα και τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και οι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ δεν κρύβονται !!!

  • Κυρία Ζεμπιλιάδου, ευτυχώς έχουμε και εσάς η οποία αντιδράει για την πώληση της ΔΕΗ.
    Προσωπικά σας ευχαριστώ και θα ήθελα να σας πω ότι ο χρόνος θα σας δικαιώσει.
    Να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες σχεδόν όλων των εργαζομένων της ΔΕΗ με τους οποίους και συζητώ και να είστε σίγουρη ότι οι εργαζόμενοι και όχι μόνο, θα δικαιώσουν την αγωνία σας για την πώληση της ΔΕΗ, διότι είναι θέμα που αφορά όλη την ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.