Πτολεμαΐδα: Παρουσίαση του βιβλίου του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974, κείμενα και ντοκουμέντα», την Πέμπτη 1 Ιουνίου

31 Μαΐου 2017
13:19

Η Τομεακή Οργάνωση Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει στην Πτολεμαΐδα παρουσίαση του βιβλίου του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ 1967-1974, κείμενα και ντοκουμέντα». Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει από την Λίνα Χατζηκυριάκου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ την ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 στις 8:00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο.

Ένα σχόλιο

  • Ξεκίνησε η η κόκκινη Ιστορία,κάτω από την επίβλεψη και το Οκ του κομματος……Σας λυπάμαι, είστε ένα ‘κομμα’ ολοκληρωτικό,που δεν έχει ουδεμία σχέση με τη δημοκρατία.

    Όπου επίβληθηκε κομμουνισμός, οι λαοί στεναξαν, κάτω από ένα βάναυσο καθεστώς. Γι αυτό και η ιδεολογία του κομμουνισμού έχει βρεθεί στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

    Τον φασισμό των άλλων τον αναγνωρίζεται,…..Για τους κόκκινους Δικτάτορες όμως, ούτε λόγος, ούτε κιχ……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.