Σχόλιο του Β. Π. Καραγιάννη

13 Ιουλίου 2017
11:43
Εκεί στην άκρη της πλατείας υπάρχει μια φλαμουριά
στον ίσκιο της δεν καθόμουν μόνο δυό τρία σκυλάκια
κι ένα πρωί με του θεάτρου το πάθος του και τη θωριά
τον είδα στη ρίζα να σκαλίζει της τέχνης τα φαρμάκια…

5 σχόλια

  • Ο ανθρωπος αυτος ειναι καθε πρωι και περιποιειται τα φυτα..τι να το κανεις ομως, οταν βλεπεις οτι τα μισα και παραπανω (στο κατω μερος εκει που καταλιγουν τα νερα) εχουν ξυλωθει?τι να το κανεις οταν βλεπεις τα μικρα τα απογευματα να τα ξεριζωνουν και να τα πετανε και δεν ειναι εκει καποιος γονεας?ειναι καλος ο καφες απεναντι, αλλα ακομα καλυτερο να δωσεις στο παιδι σου “παδεια” και οφειλεις να το κανεις!

  • Ενα σχόλιο για τα δέντρα που κόπηκαν στην οδό Ιπποκρατους,στην καρδιά της πόλης πριν λίγες μέρες δεν θα κάνετε κ.Καραγιαννη;

  • εκει που εριξαν χαλικια στα παρτερια με τις φλαμουριες θα μπορουσαν να φυτεψουν κανενα λουλουδακι…

  • Φαρμάκι έχω στην Ψυχή Φέρνει μαυρίλα θολερή Στα στήθια μου Νύχτα αξημέρωτη ξανά, Με το πιοτό της με κερνά, Εβίβα μου, Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω πω πω πω πω, Ντέφι της λύσσας μου κρατώ, πωπωπωπω, πωπωπωπω και το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπω, πωπωπωπω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.