Κοζάνη: Μειωμένη η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα, ελπίδα να ζεσταθεί η αγορά με τις εκπτώσεις

4 Ιανουαρίου 2017
10:16

Άκρως απογοητευτική ήταν η κίνηση στην αγορά της Κοζάνης κατά την διάρκεια των φετινών Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς εκτίμησε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης Θανάσης Δραγατσίκας. Έκανε λόγο για μείωση της αγοραστικής κίνησης κατά 10%-20% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2015 στην Κοζάνη, την οποία απέδωσε κυρίαρχα στο περιορισμένο εισόδημα των καταναλωτών της περιοχής και λιγότερο στην φυγή των καταναλωτών προς τα μεγάλα αστικά κέντρα. Απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ Κοζάνης σχετικά με τον γιορτινό διάκοσμο σημείωσε πως θα πρέπει να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συνεργασία μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων με στόχο να γίνει ακόμη πιο ελκυστική η εικόνα της αγοράς για τους καταναλωτές. Ο κ. Δραγατσίκας ανήγγειλε την έναρξη των εκπτώσεων την ερχόμενη εβδομάδα όπου όλος ο εμπορικός κόσμος θα προσφέρει τα προϊόντα σε καλές τιμές, δίνοντας την ευκαιρία για συμφέρουσες αγορές.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

2 σχόλια

  • Προσαρμόστε τις τιμές των προϊόντων σας στην πραγματικότητα αλλιώς με την όρεξη θα μείνετε. Και ότι χάνετε εσείς το κερδίζουν τα μεγάλα αστικά κέντρα που έχουν τιμές σωστές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.