Φέρνουν πολλές ενισχύσεις

Γνωρίζουμε ότι είναι το πιο σημαντικό φόρεμα που θα φορέσετε ποτέ, και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι απολύτως τέλειο. Αλλά το να ακούτε 10 διαφορετικές απόψεις, καθιστά πολύ πιο δύσκολο το να καταλήξετε και μπορεί να σας απομακρύνει από αυτό που πραγματικά θέλετε. Οι ειδικοί θεωρούν ότι για την επιλογή του νυφικού σας, δύο άτομα είναι αρκετά.

Αγοράζουν πολύ νωρίς

Πολλά ζευγάρια επιλέγουν να αρραβωνιάζονται πολύ νωρίτερα στις μέρες μας, αλλά μην ξεκινήσετε τις αγορές πάνω από 12 μήνες πριν. Τη στιγμή που μια νύφη ξεκινά την προσπάθεια για εύρεση νυφικού, αναπόφευκτα θα βρει κάποιο που θα λατρέψει. Αν δεν είναι έτοιμη να το αγοράσει, γρήγορα γίνεται δύσκολο για εκείνη. Με άλλα λόγια: Μην επισκέπτεστε σαλόνια νυφικών μέχρι να είστε έτοιμες να κάνετε μια αγορά .

Είναι σημαντικό να έχετε ορίσει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του γάμου σας προτού πραγματικά να ψωνίσετε το νυφικό σας, δεδομένου ότι πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το ύφος του φορέματος. Σκεφτείτε το χώρο σας:  Ένα περίτεχνο φόρεμα με καλλωπισμούς και αρκετά μεγάλη ουρά θα μπορούσε να  δείχνει μαγευτικό σε μια αίθουσα δεξίωσης , αλλά εντελώς εκτός τόπου σε μια τελετή σε νησί. Επίσης, τα χρώματα που θα επιλέξετε για την διακόσμηση σας μπορεί να επηρεάσουν το αν θα επιλέξετε λευκό ή υπόλευκο χρώμα.

Αλλά, μην χρονοτριβείτε. Τα περισσότερα φορέματα χρειάζονται 5 με 8 μήνες για να έρθουν. Μπορείτε μερικές φορές να τοποθετήσετε μια εντολή επιτάχυνσης της ετοιμασίας και της αποστολής αν το χρειάζεστε σε λιγότερο από πέντε μήνες, αλλά θα σας κοστίσει κάτι παραπάνω.

Δοκιμάζουν πολλά φορέματα.

Αν είστε της άποψης δοκιμάζουμε πολλά φορέματα, σίγουρα θα έχετε δει μία νύφη να δοκιμάζει πάνω από εκατό φορέματα χωρίς να βρει το κατάλληλο. Οι περισσότερες νύφες δοκιμάζουν περίπου τέσσερα με επτά φορέματα, ενώ δεν θα πρέπει να δοκιμάζουν πάνω από δέκα, γιατί κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγχυση.

Συχνά, μια νύφη δοκιμάζει πολλά νυφικά γιατί απλά δεν είναι έτοιμη να τερματίσει την εμπειρία αγορών και να κάνει μία πραγματική επιλογή. Το πιο συνηθισμένο λάθος που κάνει μία νύφη , είναι να μην αγοράζει το φόρεμά της μόλις το βρει. Ο κίνδυνος που επέρχεται είναι  το ότι συγκλονίζεται  και ξεχνάει αυτό που αρχικά έθεσε ως στόχο να βρει. Εκείνη αρχίζει να αμφιβάλλει για τον εαυτό της και να χάνει την πίστη της στην εμπειρία.

Επηρεάζονται από απότομες εκπτώσεις

Προσπαθήστε να μην μπείτε στον πειρασμό του επώνυμου νυφικού με 70% έκπτωση. Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι νύφες , είναι να αγοράζουν ένα φόρεμα online ή από ένα κατάστημα  με μια μεγάλη έκπτωση της μίας ημέρας.

Οι πωλήσεις του δείγματος είναι δημοφιλείς στις νύφες, αλλά θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι συνήθως αγοράζετε ακριβά ένα δείγμα: Το φόρεμα έχει δοκιμαστεί σε εκατοντάδες νύφες και θα μπορούσε να έχει σχιστεί, να είναι χρωματισμένο, ή να έχει αποκτήσει άλλες φθορές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Πριν από την αγορά, ελέγξτε το φόρεμα πολύ προσεκτικά για οποιαδήποτε ζημία, και αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί εύκολα να καθοριστεί, βάλτε το πίσω. Μερικές νύφες ,σπαταλούν πολλά χρήματα σε μεταποιήσεις για να διορθώσουν κάτι που είναι λάθος με το δείγμα, ενώ θα μπορούσαν να βρουν ένα παρόμοιο καινούργιο φόρεμα με λιγότερα χρήματα.

Ζητούν το λάθος μέγεθος

Τα νυφικά είναι συνήθως ένα ή δύο νούμερα μικρότερα από τα συνηθισμένα ρούχα, για αυτό προσπαθήστε να μην είστε προσκολλημένες στο νούμερο. Μην εστιάζετε στο πραγματικό μέγεθος, αλλά αντ ‘ αυτού στις μετρήσεις σας σε σύγκριση με την συγκεκριμένη γραμμή στο διάγραμμα μεγέθους του συγκεκριμένου σχεδιαστή.

Σχεδιάζετε να χάσετε βάρος για την μεγάλη μέρα; Κινηθείτε με ασφάλεια και παραγγείλετε ένα νούμερο που ταιριάζει στο σώμα σας ως έχει. Οποιοδήποτε φόρεμα μπορεί να μικρύνει τουλάχιστον 4 νούμερα χωρίς να επηρεαστεί το σχέδιό του. Πρέπει να είστε ρεαλίστριες, σε περίπτωση που δεν χάσετε το επιθυμητό βάρος.

Τι θα συμβεί αν το φόρεμά σας δεν σας ταιριάζει όταν φτάσει; Κατ ‘αρχάς, μην πανικοβάλλεστε και μην ξεκινήσετε αυστηρές δίαιτες. Υπάρχει πάντα κάτι που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε να παραγγείλετε ύφασμα από το σχεδιαστή, να προσθέστε κεντήματα, ή ακόμα και να προσθέσετε ένα νέο πίσω μέρος , για να καλύψει τα μέτρα σας.

Πηγή αρθρογραφίας: http://www.nifikasottero.gr